Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most tényleg mi a különbség...

Most tényleg mi a különbség ezek között az etetőszékek között?

Figyelt kérdés

Aki már szakértő, kérem, az válaszoljon!

6,5 hós, lassan tervezünk neki venni.

Mi a különbség közöttük? Az első kettő, ami tetszik, de nem tudom, melyik a legjobb, legpraktikusabb?

Első:

[link]

Második:

[link]

ez amúgy ikeás, csak ott nincs fent a honlapon

És ez, ami nem igazán tetszik, de amúgy jó?

[link]

2011. jan. 6. 16:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen előre a segítséget, ha tudtok jobbat vagy amit szerettek, mondjátok, mindenre nyitott vagyok. :)
2011. jan. 6. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

Én nagyon sajnálom, hogy nem ezt, vagy ehhez hasonlót vettem.

2011. jan. 6. 16:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is néztem, de ennyit már nem mernék kiadni etetőszékre. (nem merném bevallani a férjemnek, dugdosni, pedig nem igazán tudnám). Amúgy nekem is nagyon tetszett.
2011. jan. 6. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon van egy Chippolino,ami ugyanúgy néz ki,mint ami nektek tetszik!Én most rendelem majd meg!
2011. jan. 6. 16:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Hopp a link:)!Bocsi:)

[link]

2011. jan. 6. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk Peg perego van, nem pont ez, hanem régebbi. Én nagyon szeretem, mert odatehető az asztalhoz, lejjebb engedhető. Amikor elkezdtük használni, akkor mindig a szobában etettem a kislányom, és így jó volt, mert csak legalulra engedtem és kényelmesen etettem az ágyról.

Az ikeás van anyósoméknál. Hát oda jó, de mindennap nem használnám. Nem minden asztalhoz tolható oda, elég szerencsétlen. A harmadikat nem ismerem.

A pp-vel még talán az a baj, hogy viszonylag hamar elszakad a huzata (kislányom már a második aki használja, kb. össz olyan 2-3 évet volt használva és már kezd elszakadni).

2011. jan. 6. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Húú, te jó ég! Csak bámulok, hogy milyen drágák...

(De ehhez semmi közöm.)

Amúgy ha választanom kellene, akkor az utolsó mellett döntenék. (nem az ára miatt).

Ha viszont ez nem tetszik, akkor az 1.

Egyébként nekünk ilyen van, és nagyon szeretjük:

[link]

2011. jan. 6. 17:30
 8/8 Hexagonal válasza:
Szerintem is kár olyan sok pénzt költeni etetőszékre, az utolsó (előttem lévő) hozzászólásban lévő etetőszék pontosan megfelel a célnak! Nekem egy 8 hónapos lányom van és hasonló etetőszéke van a lényeg, hogy a tálca állítható legyen közelebb a gyerekhez, dupla tálcás legyen a könnyebb tisztíthatóság érdekében, összecsukható legyen a tárolás miatt. A chippolinók nem igazán állíthatóak, a többi megfelel, de mint írtam felesleges annyi pénzt kiadni értük! :-)
2011. jan. 7. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!