Most tényleg mi a különbség ezek között az etetőszékek között?
Aki már szakértő, kérem, az válaszoljon!
6,5 hós, lassan tervezünk neki venni.
Mi a különbség közöttük? Az első kettő, ami tetszik, de nem tudom, melyik a legjobb, legpraktikusabb?
Első:
Második:
ez amúgy ikeás, csak ott nincs fent a honlapon
És ez, ami nem igazán tetszik, de amúgy jó?
Nekünk Peg perego van, nem pont ez, hanem régebbi. Én nagyon szeretem, mert odatehető az asztalhoz, lejjebb engedhető. Amikor elkezdtük használni, akkor mindig a szobában etettem a kislányom, és így jó volt, mert csak legalulra engedtem és kényelmesen etettem az ágyról.
Az ikeás van anyósoméknál. Hát oda jó, de mindennap nem használnám. Nem minden asztalhoz tolható oda, elég szerencsétlen. A harmadikat nem ismerem.
A pp-vel még talán az a baj, hogy viszonylag hamar elszakad a huzata (kislányom már a második aki használja, kb. össz olyan 2-3 évet volt használva és már kezd elszakadni).
Húú, te jó ég! Csak bámulok, hogy milyen drágák...
(De ehhez semmi közöm.)
Amúgy ha választanom kellene, akkor az utolsó mellett döntenék. (nem az ára miatt).
Ha viszont ez nem tetszik, akkor az 1.
Egyébként nekünk ilyen van, és nagyon szeretjük:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!