A laevolac szirupot meddig lehet folyamatosan adni a babának?
Figyelt kérdés
5 hónapos múlt a lányom, a héten ajánlották és már 3 napja adom neki és használ. A tájékoztatóján az áll, hogy amig a tünetek el nem múlnak. Adhatok neki minden nap és ha már nem adok neki, akkor megint szorulása lesz vagy már ilyen marad a kakija?2009. jan. 29. 10:14
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én nem adnám minden nap. Az én kisfiamnak is nagy gond a kaki, volt, hogy egy héten kétszer adtam neki és így is teljesen hozzá szokott. Alig bírtuk elhagyni. És nagyon szenvedett utána.
2/6 anonim válasza:
A lányom nem szokott hozzá, de én nem adtam minden nap. Kombináltam kamillával, glicerines kúppal, ha nagyon gáz volt a helyzet! 1-2 nap után több napot mindig kihagytam. Csak akkor adtam újra vmelyiket, amikor láttam, h ismét erőlködik, üvölt, szenved.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is igy gondoltam, hogy 1-2 nap után már nem kell neki, nehogy aztán meg az legyen, hogy enélkül nem megy neki.
2009. jan. 29. 13:00
4/6 anonim válasza:
Szia. Mi is használjuk laevolakot.
Védőnő mondta akár 1 hónapon keresztül is adható, nem szokik hozzá a baba, mint a kúphoz vagy lázmérőzéshez.Volt körzqtében kisbabó akinek 1 hóig haasználták.
Jó bab ázást:)
5/6 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm 22.38-as! Most nagyon megnyugtattál, mert szerintem nekünk is kell még egy pár napig szedni mire beáll magától. Köszönöm!
2009. jan. 30. 09:28
6/6 anonim válasza:
Két éves a kisfiam, és nekünk is ugyanezt mondta a védőnő, hogy (a mi kaki gondunkra) a Laevolac-ot adjam neki minimun egy hónapig, mert annyi idő kell, hogy átálljon a szervezete. Jó, persze egy 5 hós és egy két éves gyerek is más kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!