Hogy kell adagolni a laevolac szirupot? Folyamatosan kell adni, vagy elég csak akkor, ha tényleg nem tud kakilni a baba.
Kisfiam 7 hetes, van hogy napokig nincs kaki és akkor nagyon küszködik. Már sok mindent kipróbáltunk, de semmi nem jött be. Nem akarom, hogy hozzászokjon a kúphoz. A védőnő javasolta a laevolac szirupot. A gyógyszertárban nem tudták megmondani, hogy folyamatosan kell e adni.
Fel kell hígítani? Vagy adhatom neki töményen is?
Szia!
Én csak a legvégső esetben adnám, hiszen gyógyszer! Az adagolás, ha jól tudom benne van a dobozban található papíron, amúgy nem tudom, csak annyit, hogy magában kell adni a babáknak is, mivel édeskés az íze.
Én inkább őszilét adtam neki egy hónapos kora óta 10 ml-t és szépen beindította.
Javasolni szokták még a kamilla teát, nagyon halványan elkészítve az is hatásos!!
Boldog babázást kíván 6 hónapos anyuka
Szia!
Mivel senki más nem válaszolt, és én voltam a délelőtti. Ha a papíron folyamatos van akkor sajnos úgy kell adni a babádnak. De én a helyedben megpróbálnám a kamilla teát még egyszer egy nagyobb adagban, ha nem jön ki akkor se akkor meg az őszilét javaslom mert rostban gazdag. Igaz ami igaz, hogy még csak 7 hetes, de ha bébiital formájában kapja később nem jöhet ki rajta allergia. Nekem a gyerekorvos javasolta az őszilét, amúgy meg én is kúpoztam a babámat! Az én dokimban 100%-ra megbízom!!!!
Írj privátot, ha történ valami! Várom válaszod!
Boldog babázást kíván 6 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!