Laevolac szirupot aki adott a babájának, ő mennyit adott? És mennyi ideig adtad? Alkalomszerűen vagy folyamatosan?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 07:32
1/3 anonim válasza:
Én a leírásában szereplő minimum mennyiséget adtam (5 ml), de csak alkalmanként. Például ha egyik nap szenvedett a kakival, akkor a következő nap reggelén adtam neki. Így délutánra már hatott is.
Nem tudom, mennyi idős a babád, Atim ma 4 hónapos. Tegnapelőtt adtam neki egy fél üveg Kecskemétis Szilva bébidesszertet, tegnap öröm volt nézni, milyen szépen teleküldte a pelust. Tegnap megkapta a másik felét, ma is hasonló eredményre számítok. :)
Banyuci
2/3 anonim válasza:
8 hónapos, eddig csak egyszer kellett adnom neki, az előírt adag felét javasolta a védőnéni.
Mi is a természetes hashajtókat használjuk (barack, szilva, ő már ehet joghurtot), de amikor akut volt a helyzet, muszáj volt használni.
3/3 anonim válasza:
Doki adta, az ő előírása alapján 2 hétig esténként 1 mokkáskanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!