13 hónapos a kislányom és még nem jár? Vannak itt olyanok akiknél ugyan ez a gond?
Valami érdekes járássegítőt vehetnél neki ami zenél villog, én 10 hónapos korában vettem a lányomnak és mostanra szalad.12 hónapos. Ezek érdeklik őket és még fejleszti is.
Érdemes olyat venni amit később motornak össze lehet csukni mert akkor nem 2-3 hónapot használod.
Nekünk ilyen van
Eröltetni ne eröltessétek neki semmiképp. Amúgy még nincs későn, én úgy tudom azért másfél évesen már illik egyedül menni.
A járássegítő nagyon jó ötlet, én biztosan kipróbálnám.
Fiam 7 hónaposan állt fel és 14 és fél hónaposan kezdett el járni. Másfél éves koráig teljesen OK.
Ha megérik rá és izgatni fogja, elindul. Járássegítőnek ott vannak a bútorok, a babkocsi (fiam azt tologatta nagyon sokat odakint).
Én is nagyon vártam, hogy elinduljon, kíváncsi voltam nagyon:)))
Szia!
Dettó ,ugyanez a helyzet nálunk is.Elég sokan mondják,még nem megy egyedül,már az idegbajt kapom töllük.
Kisfiam 15-én lessz 13 hónapos,7 hónaposan felállt,8 hónaposan elkezdett bútorokba kapaszkodva lépegetni.,és még nem megy egyedül.
Viszont baromi gyorsan mászik,már több,mint 5 hónapja,ezt részesiti előnyben.Ha fogom a kezét,akkor lépeget,most kezdte el tegnap,hogy nyújtja nekem a kezeit,hogy vezessem.
Nővérkéje játékbabakocsiját szereti tologatni, ez után tud menni.
Pár napja csinálja azt is,hogy próbál kapaszkodás nélkül állni,egyensúlyozni.
Majd,ha megérik rá,elfog indulni,ne aggódj.
Szia!
Fiam 15 hónaposan indult el.Még alig lett egy éves,már csodálkozva kérdezgették,hogy méééég neeem jááár?Agybajt kaptam tőlük.Én is későn indultam el,a férjem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!