Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babát kivihetek a...

6 hónapos babát kivihetek a levegőre, ha annyira megvan fázva, hogy csak a száján tud levegőt venni?

Figyelt kérdés
Szívom sürűn az orrát,kap steimart,nasivint,mégis be van dugulva szegénykémnek az orra
2011. jan. 6. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Én nem ajánlom,mert így megfájdul a torka is (nem törvényszerű,de elég valószínű).Inkább szellőztess alaposan és gyakran,vagy öltöztesd fel és pár percre vidd ki naponta többször.
2011. jan. 6. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlom, mert tényleg árthat a torkának a -2 fokos levegő (nálunk legalábbis annyi van most). Én sem vittem 15 hónaposomat a múlt héten, mert ő is csak a száján kapott levegőt.

Elvileg holnapra már jó időt mondtak, a hétvégére meg pláne, úgyhogy szerintem is hagyd ki legalább ezt az egy napot.

2011. jan. 6. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:

csak halkan jegyzem meg, hogy a csecsemők csak orron át képesek levegőt venni, úgyhogy nem kell aggódnod ezen...

"A csecsemők kizárólag orron át lélegeznek, ezért ha orruk eldugul, komoly légzési nehézség alakulhat ki. "

Orr- és fültisztítás

"A csecsemők csak orron át tudnak lélegezni, ezért ügyelj az orrjáratok átjárhatóságára! A babák orra általában öntisztuló, de náthásan vagy erősebb bukás, hányás esetén sűrűbb váladék dugíthatja el. Kisebb problémát tudsz orrszippantóval is kezelni, de komolyabb duguláshoz orrszívó porszívó szükséges."

2011. jan. 6. 13:52
 4/5 anonim ***** válasza:
6 hónaposan már tud szájon át is...
2011. jan. 6. 13:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam ugyan 10 hónapos volt, mikor pár hete megfázott, nagyon náthás volt, és ő is csak a száján kapkodta a levegőt. Nem mertem sétálni vinni, csak jól felöltöztetve raktam ki a teraszra babakocsiban. Gondoltam én, hogy pár percre kirakom, aztán behozom. Igenám, de a tiszta friss levegőn elaludt a szentem, és egy órát aludt kint a teraszon. Idebent max felet szokott egyhuzamban... Szóval nagyon jót tett neki a tiszta levegő, az orra is szépen szelelt, és elaludt! Próbáld meg csak kirakni szellőzni, ha úgy jár, mint az én fiam járt, akkor nincs gond, még jót is tesz neki, ha nem akar szelelni az orra, akkor inkább vidd be pár perc után!
2011. jan. 6. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!