6 hónapos babát kivihetek a levegőre, ha annyira megvan fázva, hogy csak a száján tud levegőt venni?
Én sem ajánlom, mert tényleg árthat a torkának a -2 fokos levegő (nálunk legalábbis annyi van most). Én sem vittem 15 hónaposomat a múlt héten, mert ő is csak a száján kapott levegőt.
Elvileg holnapra már jó időt mondtak, a hétvégére meg pláne, úgyhogy szerintem is hagyd ki legalább ezt az egy napot.
csak halkan jegyzem meg, hogy a csecsemők csak orron át képesek levegőt venni, úgyhogy nem kell aggódnod ezen...
"A csecsemők kizárólag orron át lélegeznek, ezért ha orruk eldugul, komoly légzési nehézség alakulhat ki. "
Orr- és fültisztítás
"A csecsemők csak orron át tudnak lélegezni, ezért ügyelj az orrjáratok átjárhatóságára! A babák orra általában öntisztuló, de náthásan vagy erősebb bukás, hányás esetén sűrűbb váladék dugíthatja el. Kisebb problémát tudsz orrszippantóval is kezelni, de komolyabb duguláshoz orrszívó porszívó szükséges."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!