Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Álmos de nem akar elaludni?

Álmos de nem akar elaludni?

Figyelt kérdés
A 6hónapos kislányom eddig ha álmos volt leraktam a kiságyába hassal, cumival, bekapcsoltam neki a zenélőkörforgót, simiztem a hátát és szépen elaludt. De mostanában ha álmos és lerakom csak játszik.... ha kiveszem az alvó cimbiket akkor a pelussal, ha azt is akkor a kezével vagy kiveszi a cumit és azzal... Ott hagyni nem tudom, mert ha kiesik a cumi akkor hisztizik, tehát ott kell vele lenni, de mire elalszik tiszta ideg vagyok... Ha kiveszem a kiságyból akkor nyügös, dörzsöli a szemét, ásítgat. Mit tegyek? Más is járt így?
2011. jan. 6. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akár én is kiírhattam volna a kérdést!Az én 8 hósomat is eddig beraktam az ágyába,egy kis víz,cumi és már aludt is!Kb 2-3 hete pokoliak a napjaink!Rohadtul álmos,fáradt már,vörösek a szemei,dörzsölgeti őket de egyszerűen nem hajlandó aludni!Ha el is alszik csak keveset alszik,fáradtan kel és kezdődik minden elölről,nyügösködik,játékeit is pillanatok alatt megunja,nemtudok vele elmenni még egy boltba se mert végig nyűgösködi az utat,szóval feladom!Már 1-2 napja nyugtatóhoz nyultam mert teljesen kivagyok idegileg!nemtudok mellette semmit megcsinálni!

Szóval nemtudtam a kérdésedre válaszolni sajnos.

2011. jan. 9. 14:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Én voltam a kérdés kiírója:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2011. jan. 9. 14:34
 13/13 A kérdező kommentje:
Most pl. félórát próbálkoztam, de semmi. Kivettem és játék, most szépen játszik egyedül, néha dörzsöli a szemét és ásítgat. Nem tudom h mi lehet ez most nála, talán a meleg front????
2011. jan. 10. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!