Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azért sír rettenetesen mert...

Azért sír rettenetesen mert annyira álmos hogy már azért nem tud elaludni?

Figyelt kérdés
Most már napok óta ezt csinálja az este 6-os etetésnél,evés közbe bealszik aztán mikor nagy nehezen elfogy a kaja és büfizik is akkor lerakom de csak pár percet alszik és üvöltve kel.Se a kiságyba nem alszik el se ha ringatom sehogy nem jó neki.Nem tudom meg vígasztalni.3 hónapos és csak pár napja csinálja ezt.
2010. júl. 29. 18:31
 1/8 anonim válasza:
lol
2010. júl. 29. 18:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Tapszeres vagy szoptatod?

Ha szopizik fekudj melle es ugy probald elaltatni.

2010. júl. 29. 19:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Marmint fekve szoptatni.elozo voltam.
2010. júl. 29. 19:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos már 1 hónapja tápszeres.De azért köszi.
2010. júl. 29. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is 3 hónapos a babám, és nálunk is minden este nehezen alszik el. Én fejem az anyatejet és azt kapja. A mennyiséget kellett növelnem és talán ma már ringatás nélkül alszik. Sok sikert.
2010. júl. 29. 19:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen azért csinálja. Nekem is 3 hónapos a picurom és ezt akkor csinálta, mikor nem aludta ki magát napközben, fent volt szinte végig és estére meg már olyan fáradt volt, hogy nem tudott elaludni.
2010. júl. 29. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én babámnál is így volt,kb. 1 hónapig tartott.Most 4 hónapos,kb. 2 hete mintha elvágták volna.Sajnos vannak ilyen nehezebb időszakok.Kitartás Anyukák!
2010. júl. 30. 07:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen most már én is látom hogy biztosan az a baj,mert reggel 5 15 kor evett előszőr aztán minden sírás nélkül vissza aludt 7 30-ig,aztán 8 20-kor evett és most 9 órakor ismét békésen alszik.De ez tegnap is így volt,és délután már szinte egyáltalán nem akar aludni és a 5 órási etetés után már annyira nyügös hogy semmivel sem tudom lefoglalni és amikor leteszem akkor meg torkaszakadtából üvölt.Persze délután is alszik egy pár percet mert azért megpróbálom minden evés után elaltatni de akkor már jóval kevesebbet alszik.Biztos hogy nem a hasa jáj vagy a foga jön,mert az éjszakát átalussza anélkül hogy egyszer is felkelne.Köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 30. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!