Hat nem elkeserito, felhaborito es erthetetlen?
Le kell irnom, mert annyira megrazott es felhaboritott, hogy nem tudom magamban tartani !!!
Tegnap nezem a hirekben, hogy egy feleves kislany azert var majdonorra, mert az ANYJA elitta a majat!!! Hat ez remes. Ilyennek mert kell gyermek??? Miert ad a Joisten ilyennek gyermeket??? Mert nem adja olyannak aki vigyaz ra es torodik vele es szereti???
Es a nagyszulok kell felneveljek, mert nem is torodnek vele, mert inkabb isznak!
Mar multkor is mutattak a hirekben de akkor csak annyi volt hogy otthagytak, es beteg, de a nagyszulok hazaviszik.
Biztos sok ilyen eset van, de nagyon megbotrankoztato. HAT HOGY LEHET EGY BETEG GYEREKET ELHAGYNI ????
Na jol kiakadtam :P
Nekem van egy 9 honapos kisfiam, de a vilag osszes kincseert el nem hagynam, ha beteg lenne.
Szerencsétlen gyerek. :(
De ezért nem büntethető az "anya"? Ha én valakinek szánt szándékkal károsítom a máját, engem elítélnek. Őt miért nem?
Azért nem lehet ezért büntetni, mert (legalábbis úgy tudom) felháborító, ostoba és korlátolt módon a magzat nem jogalany. Visszamenőleg sem. Ha most károsítaná a máját, az büntethető lenne, de így nem, mert amikor még a hasában van "azt csinál a saját testével, amit akar".
Ja, hogy közben más testét is károsítja? Ne is haragudjatok, de ezt felemlegetni a szabadságjogaiba való súlyos beletiprás.
Igazság szerint én is nehezen tudok az ilyen mellett szó nélkül elmenni. Nem azon háborgok, hogy ezt csinálta, mert hülyék mindig voltak, hanem azon, hogy az állam szétteszi a kezét, hogy kérem szépen, nem tudok, és nem is akarok tenni ez ellen. Mert az ő teste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!