El lehet kerülni, hogy ő is elkapja?
Tegnap estétől nagyon fáj a torkom. Nagyon félek,hogy a 11 hós kisfiam is elkapja. Használok maszkot(kivéve alvásnál),rendszeresen szellőztetek,sokszor mosom a kezem,szedtem be torokfertőtlenítőt,viszont ugye egész nap velem van.Dokim déltől rendel,mindenképp elmegyek.Mellette rendel abban az időben a fiam orvosa is.Szerintetek mutassam meg őt is?
Ja és már nem anyatejes,hanem tápis.
Mit tudok érte még érte tenni?
Köszönöm a válaszod.
Sajnos nekem muszáj lesz elmennem,mert iszonyat fül fájós vagyok,és már most érzem,hogy rá fog húzódni a fülemre és szükségem lesz antibiotikumra. Persze a felnőtt betegek közé nem vinném be.
Szerintem el nem kerülheted, ha el akarja úgyis elkapja ha elég erős az immunrendszere akkor meg nem kapja el. Itt voltunk példának mi, a párom és én 2 hétig voltunk betegek nem is kicsit, és még egy kis orrfolyása se lett a lányunknak, mos viszont nekünk semmi bajunk, és babu meg köhög és fáj a torka...
De azért, ha nem muszáj én se vinném be betegek közé, még a gyerekorvoshoz sem, főleg ha nem látsz betegségre utaló tünetet.
Ha már előjöttek rajtad a tünetek, akkor már fertőztél egy ideje te is, akár már akkor is, amikor még nem fájt semmid.
Ha el akarja kapni, elfogja, az immunrendszerétől függ:)
De ha el is kapja, nyugodj meg, meggyógyul és ezáltal is erősödik az ellenállóképessége.
Jobbulást és sok folyadék a picinek! Az sosem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!