Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csókolják szájon a...

Miért csókolják szájon a gyerekeiket egyes szülők? Nem rossz ez?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

én adtam neki, de párom mindig lehurrogott, hogy NE

:(

2009. jan. 29. 08:12
 12/22 anonim ***** válasza:
53%
Én megpusziltam már a száját is a babámnak, mert néha annyira édesen biggyeszti le, hogy nem bírom megállni, de azért nem az a jellemző, néha-néha előfordul, de ált. arcát, fejét puszilgatom. Amúgy szerintem amíg ilyen picike, nem baj, néha én is anyukámmal úgy köszöntöttük egymást, hogy egy puszi a szájra, nincs ebben semmi rossz, nem nyelves csók, csak egy szájrapuszi! Nem rossz.
2009. jan. 29. 08:38
 13/22 anonim ***** válasza:
59%

Húú ez valakinek nagyon nem tetszik:)

Én is adok a szájára puszit.Szerintem jó dolog és kivűlről nézve is aranyosnak találom ha egy anya a szájára ad puszit a babájának:)

2009. jan. 29. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
Én is adok neki,mert látom rajta hogy élvezi....de a bacikat máshol is elkaphatja,tegyem vitrinbe?ah,én továbbra is puszilgatom
2009. jan. 29. 09:15
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek, nem én pontoztam le senkit, én tényleg kíváncsi voltam a véleményetekre pro és kontra
2009. jan. 29. 09:17
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

ÚÚÚ milyen emberek vannak!!nevetséges, ahogy irtam ez nem tetszik vkinek meg is kaptam a magamét érte:)

Jajj de sajnálom hogy vannak még primitiv emberek a világon!:)

2009. jan. 29. 09:51
 17/22 anonim ***** válasza:
49%
Én nem adok a szájára puszit. Nem a bacik miatt, hanem amiatt, hogyha megszokná, akkor nagyobb korában kerülne zavarba, mert nem tudná elhatárolni a szerelem és a szeretet kifejezési módjait. Ugyanis ha most megtanítod rá, 4 évesen is igényelni fogja. És a 4 éves kisfiunkat azért már nem jó szájon csókolni... gondolom értitek miért. Az anyukái vagyunk a gyerekeinknek, nem a szerelmei, vagy barátnői.
2009. jan. 29. 11:58
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Sztem meg nem igy van.Pont azért mert az anyukája vagy és nem a szerelme el lehet különiteni a kettőt.Nyilván 10 éves gyereket nem fogok szájon puszilni, de egy babát annál inkább.És nem bacikról van szó mert hiszen az csak puszi..El van túlozva, aki a akar oda ad a saját gyerekének puszit ahova csak akar és az akinek ez nem tetszik ne nézzen oda.ja 28 éves vagyok az apámmal több év óta nemrég találkoztam és a számra adott puszit.Jajj jajj most mi lesz......
2009. jan. 29. 12:18
 19/22 Nikcsi ***** válasza:
77%
Felpontoztam majdnem mindenkit! :)
2009. jan. 29. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
52%
11:58nak neharagudj de eleg hulyeseget irtal.azt hiszed,hogy egy 4eves szajara fog kerni puszit megszokasbol?ezt nehezen hiszem.de ha megis akkor meg miert ne.nem is ertem,hogy lehet ilyenre azt mondani,hogy szerelem jele.egy anya es fia?
2009. jan. 30. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!