39,7es lázat mivel csillapítsak?
1órája 39,5volt a láza a fiamnak, akkor hűtőfürdő és panadol volt, most mértem, és nem le hanem fel ment a láza.
Megint hűtőfürdő? Vagy csak vizes törcsibe csavarjam egy kicsit? Sajnos nincs kúpunk itthon, panadol-nurofen van.
Vékony rugiban és kispléddel van csak betakarva, hogy az nem melegítse tovább.
hát akkor amint apa hazaér, add be neki a kúpot és induljatok a kórházba, őt a gyerek osztályra, amint befektettétek nyomás szülni :)
Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!!
Én már csak a lázgörcs miatt is hívnám az ügyeletet! Mentőt, akárkit!
A hirtelen magas láz a középfülgyulladás tünete, és az is jellemző, h nem akar lemenni.
Kitartást, beszéld meg a pocaklakóval, h még benn kell maradnia egy kis időt!
Lett egy szemfoga.
Elviekben még nem kellett volna kibújnia, de lett bal felső kis vámpírfogacska. Azóta semmi baja.
Pocaklakó meggondolta magát. Most mind a ketten mosott szrok vagyunk. Egész éjjel azt lestem hogy van a Törpe, ő meg a láztól nem tudott aludni nyugodtan. 3óránként piszkáltam lázméréssel, prizniccel. Hajnalra majdnem szívbajt kaptam hónaljban 40,3volt a láza minden ellenére, ami fél óra múlva nyomtalanul elmúlt. 6:30óta teljesen láztalan.
Doki mire kijött már a "kihűlés" határán állt a gyerek, és amikor a torkát nézte akkor tűnt fel nekem is, hogy ni szemfog.
Az ügyelet közölte a láz a mi gondunk, csillapítsuk, mivel sehol sincs a családban lázgörcsös nem indokolt a kijövetelük, a gyerekosztály beutaló nélkül csak a láz miatt nem fogad. Reggel beszéljünk a gyerekorvossal, szerencsére Ő normális. Éljen a Magyar orvosi rendszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!