Akinek 12-16 hós babája rossz evő lett! Nálatok milyenek az éjszakák?
Mert nálunk éjjel akar enni, mondjuk még szopis, de 3*-4* kel!El vagyok keseredve!Nappal meg alig bírok eg ypár falatot etetni vele!Az elmúlt két hétben két rágó foga jött ki, de azóta sem eszik!
Náálatok is éjjel éhes?
Enyém 13 hónapos, több mint 1 hónapja szenvedünk, alig eszik valamit napközben csak a tápszert fogadja el. Eddig reggel 7-7.30-ig aludt, most felébred 5 és 6 között reggelizni (utána még általában vissza tudom tenni 1 órára) de sokszor előfordul, hogy éjszaka is kér enni.
Szerintem próbáld napközben is szoptatni, vagy adj neki tápszert hogy azért legyen valami kalóriabevitel napközben is. Én elviszem a dokihoz jövő héten de nem hiszem, hogy bármi okosat tudna mondani. Meglátjuk.
Szia!
Köszi!Nappal is kap cicit ahányszor kér!Mert nappal az sem igazán kell!a cumisüveget meg nem tudj ahasználni a tápszerhez!
De nappal cicizik reggel meg délben, és én próbáltam délután is kínálni,de nem nagyon kell neki az sem! :(
Majd esteleg megírod mit mond a dokitok?Köszi
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nálunk is ez volt, de megoldódott. A fenti a mi történetünk. Még annyi, hogy a rosszul evős időszakban éjjel 4-5 körül többször ébredt, egyre vacakabbak lettek az éjszakák.
Mióta napközben rendesen eszik, átmegyek hozzá, hogy minden rendben van-e, kér-e vizet, de csak sírt a megszokott nagy adag tejcsije után. Nem adtam neki. Tudtam, hogy ez már csak rossz szokás, muszáj megszabadulni tőle. Mindenre felkészültem, azt hittem, legalább 2 hétig fog tartani. Első éjjel sajnos kb fél órát sírt úgy, hogy nem tudtam vígasztalni, de 3. éjszaka már csak egyszer kelt 5-kor, 5 perc nyafi után visszaalszik 7-ig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!