Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek 12-16 hós babája rossz...

Akinek 12-16 hós babája rossz evő lett! Nálatok milyenek az éjszakák?

Figyelt kérdés

Mert nálunk éjjel akar enni, mondjuk még szopis, de 3*-4* kel!El vagyok keseredve!Nappal meg alig bírok eg ypár falatot etetni vele!Az elmúlt két hétben két rágó foga jött ki, de azóta sem eszik!

Náálatok is éjjel éhes?

2011. jan. 5. 18:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy eddig jó evő volt és jó alvó!Max hajnal 5-6 között ébredt de cici és aludt tovább 8-ig!13 hós!
2011. jan. 5. 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Enyém 13 hónapos, több mint 1 hónapja szenvedünk, alig eszik valamit napközben csak a tápszert fogadja el. Eddig reggel 7-7.30-ig aludt, most felébred 5 és 6 között reggelizni (utána még általában vissza tudom tenni 1 órára) de sokszor előfordul, hogy éjszaka is kér enni.

Szerintem próbáld napközben is szoptatni, vagy adj neki tápszert hogy azért legyen valami kalóriabevitel napközben is. Én elviszem a dokihoz jövő héten de nem hiszem, hogy bármi okosat tudna mondani. Meglátjuk.

2011. jan. 5. 22:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi!Nappal is kap cicit ahányszor kér!Mert nappal az sem igazán kell!a cumisüveget meg nem tudj ahasználni a tápszerhez!

De nappal cicizik reggel meg délben, és én próbáltam délután is kínálni,de nem nagyon kell neki az sem! :(

Majd esteleg megírod mit mond a dokitok?Köszi

2011. jan. 5. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze, szólok ha mond valami okosat. Muszáj elvinnem mert már az őrület határán vagyok és semmi ötletem nincs. Vagy kiköpi a kaját vagy a szájába se veszi hiába adok neki bármit, csak a túrórudit eszi meg, néha gyümölcsjoghurtot vagy krémtúrót.
2011. jan. 5. 22:29
 5/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Nálunk is ez volt, de megoldódott. A fenti a mi történetünk. Még annyi, hogy a rosszul evős időszakban éjjel 4-5 körül többször ébredt, egyre vacakabbak lettek az éjszakák.

Mióta napközben rendesen eszik, átmegyek hozzá, hogy minden rendben van-e, kér-e vizet, de csak sírt a megszokott nagy adag tejcsije után. Nem adtam neki. Tudtam, hogy ez már csak rossz szokás, muszáj megszabadulni tőle. Mindenre felkészültem, azt hittem, legalább 2 hétig fog tartani. Első éjjel sajnos kb fél órát sírt úgy, hogy nem tudtam vígasztalni, de 3. éjszaka már csak egyszer kelt 5-kor, 5 perc nyafi után visszaalszik 7-ig!

2011. jan. 6. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!