Akinek magától alszik el a babája, hogyan tudta erre megtanítani? Milyen idős korban?
Igen, ha meg akarod tanítani minél korábban!!!
Azt nem tudom, hogy kell, mert nekem nem ment. Csak azt tudom, hogy 5 hónposan már késő volt, mostmár (9 hó) pedig lehetetlen...
Nekem 11 hós. Általában cicin alszik el, de ha nem akkor isncs gond. Betszem az ágyba, azonnal magához veszi az alvós elefántját, dugja az ujját a szájába és már alszik is.
Nappal kiskorában ringatni kellett, de egyzsrecsak magától elhagyta. Szerintem babától függ.
Próbálkozz alvós állatkával, esti mesével, énekléssel, mindenkinél más válik be.
Szia.
A lányom mindég cicin aludt el...10 hónapos korától alszik el egyedül.
Egyszerü volt.Már nem aludt el,csak rafináltkodott:nevetett,magyarázott.Kapott szopizni mint mindíg,és beraktam az ágyába.-ott maradtam vele addíg amíg el nem aludt.Ez a mai napig így van,mert ha kimegyek feláll és sír...na meg egy párszor fel akar ülni,de nem engedemm neki...
Szia.
Az én lányom születése óta magától alszik a kiságyában.
Nem kellett altatnom egy percet sem szerencsére, sztem igy szokta meg.Most 4,5hónapos, este hami után nézelődünk még egy picit, utána befekszik a kiságyába felhúzom a kis zenélőkéjét és ennyi.Ja meg a cumi az elengedhetettlen az alváshoz, de az kiesik ha már elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!