Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki sosem hagyja sírni a...

Aki sosem hagyja sírni a kisbabáját, az hogy oldja meg, hogy: ételt készítsen, egyen, zuhanyozzon, wc-re menjen, főzzön, mosogasson, elpakoljon (stb. )?

Figyelt kérdés

Elnézést, mielőtt bárki magára venné, a kérdés nem provokatív!

Tanulni szeretnék azoktól, akiknek mindezekre van valami praktikájuk. Azt tegyük hozzá, hogy egyedül vagyok itthon és nagyon sokat sír a baba, csak velem szeret lenni, vagy szopni.

2009. jan. 28. 14:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ja és 7 hónapos a lányom :)
2010. ápr. 13. 11:32
 12/13 anonim ***** válasza:

04-13 11:32 vagyok!

Néhány napja kipróbáltam a következőt, mert sajnos azt kell mondjam, nagyon nem tetszett már, hoy SEMMI magánéletem nincs és ez nagyon bevált mindannyiunk számára és szinte kicseréltek minket:

Reggel felébred 8-9 körül, bekapcsolom neki a mesét, addig megkávézok és ő csöndben van, utána szopi vagy tápi, pelus, stb., majd játék úgy 11-ig, amit mindketten nagyon élvezünk és aztán elálmosodik, szundi. 2 körül felkel, ebédel, majd utána vagy útra kelünk, elintézzük a bevásárlást, vagy csak úgy csavargunk, elmegyünk a barátnőmhöz, stb, vagy ha nem megyünk sehova, akkor leteszem a földre és ott csúszik-mászik megint kb. 1 órát és a sok kaja miatt megint csak elalszik. :) Amég alszik, simán ki tudok takarítani, meg tudok főzni, de nem teszem minden nap, így magamra is van időm. 5 felé ébredés, akkor játék, vagy bevomon a házimunkába (múltkor együtt teregettünk, mókás volt), majd Apa jönhaza, gyorsan megfürdök, utána pedig jön az esti dömping: vacsiztatás, fürdetés, altatás, mindent én csinálok, viszont éjjel Apa kel. Tehát én megemeltem neki a kaja adagját, azóta sokkal kiegyensúlyozottabbak is vagyunk.

2010. ápr. 24. 09:09
 13/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Igazad van, jól csinálod, hogy eteted, ha sír!

Az én kisfiam azóta már "felnőtt", néhány hete múlt 2 éves, de ha még egyszer kezdeném, akkor én is így csinálnám: többet etetném, jól bekajáltatnám. Egy barátnőm ugyanis ezt csinálta, szinte 2 óránként etette a kisbabáját, és semmi gond nem volt, sosem sírt néhány percnél tovább. Én annak idején csak 3 óránként etettem, és utólag jöttem rá, hogy ha igazán jól van lakva, sokkal kevesebbet sír.

2010. ápr. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!