Ha megtehetned hogy a gyerek 5eves koraig otthon maradhatsz vele, maradnal?
Anyu feladta az allasat maittunk igy lehetet itthon velunk a gyes itt 1ev.
azert tudnek egy pozitivumot mondani,mondjuk nem szedi ossze a betegsegeket,talan ez is az egyetlen pozitivum.
Mint emlitettem a gyerektarsasag megvan,nekem is megvolt.
Ötödik vagyok, határon túli. 34 leszek, kisfiam 25 hónapos. Már kb. fél éves kora után úgy éreztem megvadulok itthon. Azért jeleztem, hogy határon túli, mert annak idején nálunk 3 hónap volt a szabadság. Ikrek vagyunk, édesanyám óvónő volt, júliusban születtünk, szeptemberben vissza kellett menni dolgozni. Visszament. Mi nagymamára voltunk bízva, aztán 2 évesen kezdtünk oviba járni anyukámmal együtt.
19 hónapos volt a kisfiam és visszamentem dolgozni, nekem is kezdődött a tanítás szeptemberben. Csemete Nagyinál, minden rendben. Rólam nem is beszélve, kiélhetem magam a hivatásomban, a kollégákkal, minden téren. Ez nekünk így remek.
Határon túli vagyok,
Kedves kérdező, te is határon túli vagy? Csak azért, mert feltűnt, hogy azt írtad, hogy "itt 1 év a gyes"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!