Mit tehetnek, ha bababarát kórházban ("bevitt") tápszert adok a kicsinek?
Nem ellenségeskedést és ítéleteket várok, -ugyanis ezt tervezem, de okkal. Természetesen az elsődleges a szoptatás lenne, de ez hosszú történet.
Ahol az 1. babámat szültem, ott még a cumisüveget sem "engedték" a lefejt tejnek, és a felicitas csomagból is kivetették a cumit. Csinált már valaki hasonló "merényletet", mit amit én tervezek?
Csak az ő válaszukat várom!
Én 18 hónapja szültem szintén nem tudtam szoptatni mert a fiam folyamatosan bealudt és a nővérekkel is alig tudtuk felkellteni így később is kezdett tejem lenni mivel szinte mindig aludt.Na de éjjel??mint egy bagoly...fent volt és olyan éhes lett addigra hogy rendesen nem tudta bevenni a mellbimbómat én is könyörögtem tápszerért(győri Petz A)mondták hogy "óh,hát még nem lehet"próbálkozzak.2 napig így ment aztán jött szabiról vissza egy idősebb nővérke (akinek hálás vagyok nagyon)ő segített sokat.Kapott tápszert bent volt nálam akár 1-2 órát is.De a fiatal gyermektelen kis nővérkék bunkók nagyon.Itthon beindult a tejem de sajnos 5 hónap alatt el is apadt:-(
Eddig meg se fordult bennem hogy tápszert viszek be,de én is at ajánlom hogy legyen nálad a biztonság kedvéért aztán ha nem kell elajándékozod vagy leadod a védőnőnél és oda a adja vki szegénynek.(én mindent oda aadtam ami nem kellett már tápszer,gygyszertári fürdető,vigantol,köldökáolási szerek...csak javasolni tudom hogy mindenki akinek maradtak ilyen dolgai nea kukába dobja hanem adja a védőnőnek és ő eljutatja azoknak akiknek szükségük van rá!Bocsi ez nem ide tartozott,de sok "átlag alatti"pénzből élő ember is ír ide az oldalra)
Én is úgy voltam,mint Te. Ezért a második babánál bizony már tápszerrel felszerelkezve indultam be,és adtam is neki,amikor senki se látta.
Eredmény: nem sárgult be a lányom,nem fogyott vissza és jöhetünk haza a 3.napon.nem üvöltött folyamatosan,aranyom szopizott volna,de nem volt mit.
Babavizet,tápszert,cumisüveget vigyél.
Házidokival irass fel tápszert,és akkor nem kell a kórházba könyörögni érte,de már minden drogériában is van.
csináld úgy ahogy a legjobbnak gondolod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!