Kisfiamnak 1 hete fekete a nyelve? Olyan, mintha megfogta volna vmi. Bőv
nem tudok rájönni ,mitől lehet? már végignéztem az összes játékot, hogy nem azok közül fog-e vmi. de nem.
esetleg a milupa milutee instant teától lehet? eddig mondjuk attól nem volt ilyen.
olvastam a neten a fekete nyelvről, de nem olyan, tényleg csak mintha éppen megfogta volna vmi. de csak a nyelvhát olyan és inkább hátul, elől nem. lehet, hogy mégis ez a betegség lenne az, csak kezdeti állapotban?
8,5 hós, még nincs foga. 3 napja lázas, ma voltunk dokinál, a 3 napos lázra gyanakszik, de fel sem tűnt neki a baba nyelve, pedig megnézte a torkát. én meg nem ezzel voltam elfoglalva, hanem a lázával... így elfelejtettem megemlíteni.
2 hét múlva tanácsadás, akkor megmutatom.
van itt valakinek hasonló tapasztalata? láttatok már ilyet?
köszi, próbáltam lemosni, de nem lehet.
mivel beteg, még a teát sem tudom kiiktatni, mert mást nem iszik meg jelenleg és még enni is alig eszik, szóval inkább felhívom a védőnőt, hogy ő mit mond.
majd megírom, ha megtudok vmit.
na megvan!
felhívtam akkor a védőnőt, ötlete sem volt, másnap elvittem a dokihoz, fogalma nem volt, mi lehet. azt mondta vigyem el a fül-orr-gégészetre. kaptunk beutalót.
nagyon elkeseredtem!
erre másnap elkezdett fehér lepedékes is lenni a nyelve, még jobb, szájpenészünk is van! :(
borax glicerinnel kezdtem kenni a nyelvét/száját, meg ahogy ez ilyenkor lenni szokott. más nem volt itthon. ettől 2 nap alatt letisztult a nyelve!!!!!! hétvégére semmi baja nem volt. nem akartam elhinni!
hétfőn visszavittem a dokihoz, elmondtam, mi volt, és megnézte ő is, hogy tényleg tiszta a gyerek nyelve!
így utólag azt mondta, vmilyen szájpenész féleség lehetett (én azért kételkedem picit), és ha visszajönne, vigyem be, mert leoltja.
amúgy elsőre miért nem lehetett leoltani??? na mindegy. a lényeg, hogy rendbejött a fiam.
csak azért emelem ki a kérdést, hátha más is járt már hasonló helyzetben.
ja, előbb kellett volna kiemelnem, mielőtt válaszolok, mert ez is válasznak számít.
majd, ha lesz rá lehetőségem, kiemelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!