Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak 1 hete fekete a...

Kisfiamnak 1 hete fekete a nyelve? Olyan, mintha megfogta volna vmi. Bőv

Figyelt kérdés

nem tudok rájönni ,mitől lehet? már végignéztem az összes játékot, hogy nem azok közül fog-e vmi. de nem.

esetleg a milupa milutee instant teától lehet? eddig mondjuk attól nem volt ilyen.

olvastam a neten a fekete nyelvről, de nem olyan, tényleg csak mintha éppen megfogta volna vmi. de csak a nyelvhát olyan és inkább hátul, elől nem. lehet, hogy mégis ez a betegség lenne az, csak kezdeti állapotban?

8,5 hós, még nincs foga. 3 napja lázas, ma voltunk dokinál, a 3 napos lázra gyanakszik, de fel sem tűnt neki a baba nyelve, pedig megnézte a torkát. én meg nem ezzel voltam elfoglalva, hanem a lázával... így elfelejtettem megemlíteni.

2 hét múlva tanácsadás, akkor megmutatom.

van itt valakinek hasonló tapasztalata? láttatok már ilyet?

2011. jan. 3. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hivd fel a vedonodet es mond el neki nem e tud segiteni,2 het az hosszu ido addig en nem varnek!
2011. jan. 3. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia!!nálunk is volt ilyen,de a teától lett az a fekete valami a nyelvén.Kapott milupa teát is meg pickwick filteres gyerekteát!Ugyhogy ne aggódj pár nap és elmulik!!:)
2011. jan. 3. 22:48
 3/7 A kérdező kommentje:

köszi, próbáltam lemosni, de nem lehet.

mivel beteg, még a teát sem tudom kiiktatni, mert mást nem iszik meg jelenleg és még enni is alig eszik, szóval inkább felhívom a védőnőt, hogy ő mit mond.

majd megírom, ha megtudok vmit.

2011. jan. 4. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Oké!!!Várom!!
2011. jan. 4. 13:16
 5/7 A kérdező kommentje:

na megvan!

felhívtam akkor a védőnőt, ötlete sem volt, másnap elvittem a dokihoz, fogalma nem volt, mi lehet. azt mondta vigyem el a fül-orr-gégészetre. kaptunk beutalót.

nagyon elkeseredtem!

erre másnap elkezdett fehér lepedékes is lenni a nyelve, még jobb, szájpenészünk is van! :(

borax glicerinnel kezdtem kenni a nyelvét/száját, meg ahogy ez ilyenkor lenni szokott. más nem volt itthon. ettől 2 nap alatt letisztult a nyelve!!!!!! hétvégére semmi baja nem volt. nem akartam elhinni!

hétfőn visszavittem a dokihoz, elmondtam, mi volt, és megnézte ő is, hogy tényleg tiszta a gyerek nyelve!

így utólag azt mondta, vmilyen szájpenész féleség lehetett (én azért kételkedem picit), és ha visszajönne, vigyem be, mert leoltja.

amúgy elsőre miért nem lehetett leoltani??? na mindegy. a lényeg, hogy rendbejött a fiam.

csak azért emelem ki a kérdést, hátha más is járt már hasonló helyzetben.

2011. jan. 11. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:

ja, előbb kellett volna kiemelnem, mielőtt válaszolok, mert ez is válasznak számít.

majd, ha lesz rá lehetőségem, kiemelem.

2011. jan. 11. 14:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk akkor volt ilyen a kisfiam nyelve,amikor megharapta az ínyével és befeketedett.Neki sem volt még foga akkor.Lehet,hogy csak véletlen egybeesés a szájpenésszel,mert nekünk nem volt és pár nap alatt elmúlt a feketeség magától:)
2011. jan. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!