Milyen gyümölcslével lehet ízesíteni a tápszert? Csak kimondottan nekik valóval vagy bármilyen gyümölcslével.
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 10:10
1/7 anonim válasza:
Én kimondottan nekik valóval ízesíteném, de ez attól is függ mennyi idős. Ízesítéshez egyébként nem kell túl sok- ha tényleg csak az a cél. Ha gyümölcslevet szeretnél használni víz helyett, akkor már drága mulatság lehet, ha a babaitalok árára gondolok:)
2/7 anonim válasza:
Szia!Bocsi,de nem értem hogy miért kell a tápszerbe gyumőlcslé?Nekem eddig ilyesmi nemis jutott volna eszembe,sőt mindig ugy csináltam hogy a tápszeres etetés előtt vagy utána lehetőleg ne egyen gyümőlcsőt. gyümőlcslevet is csak a két ettetés kőzőtt adtam neki mert én ugy gondolom hogy a tápszer is hasonloan reagálna a gyümőlcsre mint a tej,ezért én a babámnak nem szeretnék hascsikarást okozni vagy bélgőrcsőt.Ha nem issza meg a baba a tápot akkor probálj ki egy másik fajtát,vagy beszéld meg az orvossal de ott a védőnő is akitől bármit meglehet beszélni szerintem.Egyébként meg a keskeméti gyümőlcsitalok nem drágák
3/7 anonim válasza:
Nálunk sem a tejjel, sem a tápszerrel adott gyümölcs/gyümölcslé nem okozott gondot.
4/7 anonim válasza:
(Ha valaki víz helyett gyümölcslével készít minden adag tápszert, akkor az sokba kerül, akkor is ha Kecskemétit használ.)Bocs kérdező,tudom nem ez a téma. Az jutott még eszembe, hogy lehet, hogy szűrt gyümölcslevet kellene hozzáadni, vagy ha rostosat adsz-megfelelő cumit választani. Lehet, hogy ez neked egyértelmű, én elkövettem ezt a hibát, önthettem ki a tápit, nem volt megfelelő cumim.:)
5/7 anonim válasza:
Nagyszerú! Okos anyukák vagytok,etesétek mindennel őssze-vissza a gyereketeket hadj fossanak- majd szaladtok az orvoshoz vele-ez a véleményem!!!!!!!
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Csak az ízesítés miatt kérdeztem,mert már a banánosat is unja.Jó babázást mindenkinek.
2009. jan. 28. 19:03
7/7 anonim válasza:
Én is ízesitem a tápot mert a lányom finnyás és nem hajlandó ezeket a keserü tápokat enni. Én kecskemétit és hippet szoktam a viz mellé tenni. Semmi baja nincsen töle! Igy legalább eszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!