Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bebietelek! Kell melegiteni a...

Bebietelek! Kell melegiteni a gyumolcsos bebieteleket vagy adhato azonnal az uvegbol?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 15:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Télen kicsit langyosan adtam ne legyen nagyon hideg.

Ha nem a hütőben volt és pl. 2. étkezésre kapja a maradékot akkor megmelegitettem kicsit.

2011. jan. 3. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ha szobahőmérsékletű nyugodtan adhatod neki!
2011. jan. 3. 15:34
 3/9 anonim ***** válasza:

na mégegyszer

ha hütőben ..... stb. bocs.

2011. jan. 3. 15:34
 4/9 A kérdező kommentje:
nos az igazsag az hogy nemsokara hosszu utra megyunk a babaval. lehet nem lesz ra szuksegunk, nem tudom igy elore. a lenyeg hogy a gyumolcsos eteleket ha nem rakom hutobe, hanem az autoba lesz akkor tuti nem kell melegiteni ugye? bocsanat ha hulyeseget kerdezek, de meg nem nezegettem a bebieteleket es fogalmam sincs hogy fogjuk kihuzni autoval a 2500 km-t. koszonom a valaszokat!
2011. jan. 3. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
elvileg a gyümölcsöseket nem kell melegíteni. érdemes lenne talán kipróbálni, h hogy szereti. hát sok szerencsét a hosszú úthoz.
2011. jan. 3. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell majd, hiszen nem lesz hideg a kocsiban gondolom, de ha mégis, és szükség lesz rá, akkor benzinkúton megálltok és benyomod a mosdóban a csap alá (meleg víz alá üvegestül).. persze, ha lesz autós ételmelegítő, akkor abban is meg tudod langyosítani ha szükséges.
2011. jan. 3. 16:05
 7/9 A kérdező kommentje:
nagyon rendesek vagytok csajok! nekem teljesen blokkol az agyam igy az utazas elott! mindenkinek koszike es persze hogy kiprobaljuk.
2011. jan. 3. 16:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Jól írtad 2500 km????

Mi nyáron voltunk Görögországba ami 1200 km volt,de iszonyat hosszú.

Majdnem 1 nap!

Egylbként én mindig megmelegítem a bébiételt még a joghurtokat is egy picit,hogy ne legyen hideg!

2011. jan. 3. 20:53
 9/9 A kérdező kommentje:
igen kb 2500 km. tudom mit irtam!
2011. jan. 4. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!