Mitől lehet a babám szája körül kékeszöld szín?
Figyelt kérdés
Az orr alatt is, körbe.Remélem csak a vékony bőr miatt, az erek látszanak, mert olvastam rosszat is.2011. jan. 3. 12:47
1/6 anonim válasza:
Lehet hogy fázik.
Egész nap olyan?
Mutasd meg dokinak, mert jelenthet gondot, ha nem fázik, mégis kék, keringési problémákra is utalhat. Biztos ami biztos, lássa doki.
2/6 anonim válasza:
Mennyi idős?
Szerintem ha jól látszik akkor inkább mutasd meg orvosnak.
3/6 anonim válasza:
Bizony szív és keringési problémára utalhat. Gondolom, ha fázna, azt észrevennéd, hisz reszketne is. Én még ma vinném orvoshoz, nekünk azt mondták, ha kékül a baba (bárhol) azonnal orvos. A fiamnak is volt ilyen, kardiológiára küldtek, szívzöreje van, de szerencsére nincs gond. Mondjuk neki csak 2-3x volt ilyen 3hónapos koráig. MOst 9 hónapos.
4/6 A kérdező kommentje:
4 hónapos.inkább zöldes.hasonló a szem és az orr közötti részre, ahol nagyon vékony a bőr.nem folyamatosan olyan, talán sírás után inkább, meg erőlködésnél.mindenképp meg fogom mutatni.
2011. jan. 3. 12:57
5/6 Bea24 válasza:
Perioralis cianosis-nak hívják és szívproblémára utalhat, mindenképp mutasd meg a gyermekorvosotoknak és ő majd ír beutalót a kardiológiára. Remélem nem lesz baj. Üdv.
6/6 anonim válasza:
Nem kell mindjárt a legroszabra gondolni!A fiam is az első pár hónapokban ilyen volt ez a sírástól van mert erőlködik és itt vékonyabb a bőre!Esetleg próbáld meg pár fokkal feljebb csavarni a fűtést is!Az én fiamnak is volt ilyen de általában csak akkor mikor nagyon éhes volt már és kiabált!Azért orvos nem árt ha látja de előtte próbáld ki ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!