Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet a babám szája...

Mitől lehet a babám szája körül kékeszöld szín?

Figyelt kérdés
Az orr alatt is, körbe.Remélem csak a vékony bőr miatt, az erek látszanak, mert olvastam rosszat is.
2011. jan. 3. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy fázik.

Egész nap olyan?

Mutasd meg dokinak, mert jelenthet gondot, ha nem fázik, mégis kék, keringési problémákra is utalhat. Biztos ami biztos, lássa doki.

2011. jan. 3. 12:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős?

Szerintem ha jól látszik akkor inkább mutasd meg orvosnak.

2011. jan. 3. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Bizony szív és keringési problémára utalhat. Gondolom, ha fázna, azt észrevennéd, hisz reszketne is. Én még ma vinném orvoshoz, nekünk azt mondták, ha kékül a baba (bárhol) azonnal orvos. A fiamnak is volt ilyen, kardiológiára küldtek, szívzöreje van, de szerencsére nincs gond. Mondjuk neki csak 2-3x volt ilyen 3hónapos koráig. MOst 9 hónapos.
2011. jan. 3. 12:53
 4/6 A kérdező kommentje:
4 hónapos.inkább zöldes.hasonló a szem és az orr közötti részre, ahol nagyon vékony a bőr.nem folyamatosan olyan, talán sírás után inkább, meg erőlködésnél.mindenképp meg fogom mutatni.
2011. jan. 3. 12:57
 5/6 Bea24 ***** válasza:
Perioralis cianosis-nak hívják és szívproblémára utalhat, mindenképp mutasd meg a gyermekorvosotoknak és ő majd ír beutalót a kardiológiára. Remélem nem lesz baj. Üdv.
2011. jan. 3. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kell mindjárt a legroszabra gondolni!A fiam is az első pár hónapokban ilyen volt ez a sírástól van mert erőlködik és itt vékonyabb a bőre!Esetleg próbáld meg pár fokkal feljebb csavarni a fűtést is!Az én fiamnak is volt ilyen de általában csak akkor mikor nagyon éhes volt már és kiabált!Azért orvos nem árt ha látja de előtte próbáld ki ezeket!
2011. jan. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!