Tejterméket már eszik a lányom, szinte mindent. Most akkor hogyan állítsam át tápszerről tejre? Gondolom nem egyik napról a másikra kell?
Mennyi idős?
Kisfiam 15 hónapos, tejitalt iszik reggel és este. 1 éves koráig kapott tápit, utána váltottunk erre. Én tavaszig még biztosan nem sima tejet fogok neki adni, a tejitalban lévő vitaminok miatt. Gondold át, biztos, hogy most télen akarsz váltani?
Az én lánykám úgy állt át a tejcsire,hogy amikor még tejitalt ivott kóstoltattam vele a tejcsit is egy kicsit.
Aztán fokozatosan emeltem a tejcsit és a tejitalt csökkentettem.Szóval mi így váltottunk tejitalról tejcsire.:)
Mi most kezdtük a tejet próbálni, de nekem a legzsírosabb tejet ajánlották. 3,5-ös tejet vettem és ma reggel felforraltam belőle egy kicsit, de 1 decinél többet nem kért belőle. Utána kapta a tápszert, de természetesen kevesebb adagot. Ahogy előttem is írták, délelőtt illetve napközben érdemes fokozatosan próbálni, mert ha mégse jönne be és kiütések jelennének meg rajta vagy bármi mást okozna, akkor az még nappal kijöjjön és ne éjszaka. Itasd meg reggel egy kis tejjel és utána pótold a szokásos adagot tápszerrel. Ha nincs semmi gond, akkor másnap reggel ugyanígy. Én első alkalommal este még nem próbálkoznék, mert vannak olyan dolgok, amik kisebb adagban nem okoznak semmit, de nagyobb adagban kiüthetnek és az ne éjszaka történjen. 1-2 napos reggeli tejcsizés után aztán már próbálhatod szerintem este is.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!