Hogyan kell egy 6 hós babát diétáztatni?
Figyelt kérdés
kIütéses lett a babám, a doki szerint diétáztatni kell,de hogy mit ért alatta érdemleges választ nem kaptam..a tápszerre,azt mondta h nem diéta..akkor mit adjak neki?2009. jan. 27. 20:41
1/6 anonim válasza:
sztem vidd el másik dokihoz is aki bőrgyógyász, ilyen kicsi babut nehogy már diétáztass....mindenképp lássa más is
2/6 anonim válasza:
ez tipikusan olyan orvos,aki szorongást kelt az anyákban,a tudása meg valószínűleg nulla :( szerintem is vidd el egy másik orvoshoz,ha kiütéses bőrdokihoz,mert ő fogja tudni megállapítani azt,hogy mitől vannak a kiütések. Lehet,h a tápszerre lett allergiás.
3/6 anonim válasza:
Vagy konkrétan megkérdezni, mi az ami tiltólistás. Ha hümmög,akkor ő sem tudja.
4/6 A kérdező kommentje:
semmire nem adott választ,kérdeztem mit ért diéta alatt, hát a táp nem az,kérdem akkor mi? majd a másik orvos megmondja.....ügyeleten voltunk,de gyermekorvosin...még arra se adott választ,h mit igyon a baba...
2009. jan. 27. 21:34
5/6 anonim válasza:
A diéta bizonyos ételek megvonását jelenti. De ha a tápot megvonod, mit is eszik a baba?
Tehát ez elvi hülyeség. Tipikus válasz arra, hgy mitől van a kiütés: magyarul fogalma sincs, de valamit mondani kell.
Vidd másik dokihoz, talán megmondják, de lehet te fogod csak kitapasztalni, mi nem jó neki... (táp, mosószer, öblítő, krém, levegő...)
6/6 anonim válasza:
Kisfiamnak is kellett diétázni. A diéta abbol állt hogy ihatott babavizet és kamillateát, ehetett sárgarépát krumplit és tápszert - ezt a hármat bárhogy variálhattam.
Nekünk egy antibiotikumos kezelés után kellett diétázni mert hasmenése lett a kicsinek.
De szerintem is vidd el bőrgyógyászhoz a kiütések miatt, esetleg egy másik gyerekorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!