Hogy lehetne okosan csinálni? Nagyon hisztis lett 6hós babám. Ha már elmozdulok mellőle sír, és üvőlt.
nem tudom hallgatni, meg hát vörös már a feje úgy belehergeli magát.3-5perc alatt úgy felhergeli magát.ha ülök mellette elvan, játszik.de nem ülhetek egésznap mellette.azon kívül hogy hordozzam magammal a lakásban más tipp?vajon mennyi ideig sírna ha hagynám?ez a nap is katasztrófa volt.
kikészülök.
Ez nem hiszti, hanem az anyás korszak, és nem tudsz vele-ellene mit tenni. Minden szakirodalom azt írja, hogy nem szabad sírni hagyni-mellesleg előbb lenne lázas, mint abbahagyná...
Meg kell találni a módját, hogy van el. Én ismindig beszélek hozzá, énekelek neki, rárá nézek, odamosolygok és mindig van valami a kezébe. Eddig ezek nekem is beváltak.
Nehéz, de túl kell esni rajta.
Illetve ami még fontos, hogy ha elmész, mindig mondd meg neki, hogy hova mész, és mindjárt jössz vissza, és ha visszajöttél mondd meg neki, hogy látod, itt vagyok, csak itt voltam, nem hagylak magadra...
köszi mindenkinek,persze nem hagyom sírni
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!