Csipásodik a babám szeme. Szemészeten mit fognak csinálni?
Jövőhéten lesz 3 hónapos, és születése óta küszködünk, cseppel, maszirozzás, kamilla tea borogatás, anyatej, és semmi. Hétfőn visszük szemészetre, mert nem várunk tovább, hisz 3 hónapja szünet nélkül.....
Ki volt hasonló cipőben?
Szia!
Az én kislányommal is ugyanez volt a helyzet, neki sem segített semmi. Végül 6 hónaposan elvittük a szemészetre, átmosták a könnycsatornáját. Szerencsére nem mehettem be vele, a szívem szakadt volna meg, bár ők állítólag nem élik meg ennyire szörnyűnek. Utána két hét múlva mintha elfújták volna a problémát. Most 10 hónapos, szerencsére minden rendben van. Egyébként ha nem javul csak 1 éves kor után ismételhető a beavatkozás. Remélem Nálatok is segíteni fog!!
szerintem is porszivozd maszirozd es felejtsd el a kamilla, sima felfott lehutott vizzel torolgesd
En nem vittem mert sajnaltam, egyik szeme 6 masik 8 hosan tisztult ki, epp azelott hogy mar tenyleg vittuk volna:)
a szemeszeten atmossak a konnycsatornait, itt nalunk ketszer is nem varnak vele, biztonsagbol a kontrolon is atmossak, ezert nem akartam vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!