Mi a helyes sorrend? Nincs ez elsietve? Segítség!
5. hónapra elég kevés lett a babámnak a tejem, elkezdtük a hozzátáplálást.
Most 6,5 hós és ez a menü: szopi reggel, gyümölcs tízórai (egy üveg), főzelék ebéd (általában egy üveg), szopi uzsira, tejpép vacsira, fürdés után, lefekvés előtt szopi.
Állandóan fájdalmasan sír éjszaka, és szélcsövezés után székrekedéses kaki jön..
Úgy érzem, hogy az állandó szopizás után ez nagy változás neki, dehát tejem sem volt(most több van), és a védőnő is így mondta..
Mit csináljak, ti hogyan csináltátok/játok??
jajj dehogy vagy rossz anya!!!!
nekem azt mondta a dokink mikor elfogyott a tejcim (7 hónapos volt), hogy ne adjunk se tápszert, se tejpépet, elég sinlac...
aztán 1 hónap múlva belefáradtam, hogy sír a babám, sokszor kel éjjel, hiába próbálom cicire tenni nem hajlandó azt az egy két kotyot kiszopizni ami van...
lementünk a dokihoz de pont helyettesítés volt, hál'isten! a helyettesítő írt tápit, elmagyarázta miért fontos, stb.
hát én nagyon örülök neki, azóta ismét boldog kiegyensúlyozott babám van és éjjel aludt 10 órát :)
8 hónaposan így nézett ki az étrendje:
reggelire tápi, 10 óraira gyümi, aztán egy kis ivólé elalváshoz, ebédre főzelék sok husival, majd a délutáni elalváshoz tápit kapott. vacsira ő 8 hónaposan kezdett főzeléket kapni, előtte sinlacot kapott, aztán tápit kapott.
én 5 hónaposan kezdtem a kóstoltatást, de előtte már 4 hónaposan kapott sinlacot pótlásnak, tehát a vacsi félig ki is lett váltva. 5 hósan a 10órai, 6 hósan elkezdtük bevezetni az ebédet.
most 1 éves, így néz ki az étrendje:
reggeli tápi (napokban váltjuk ki)
10 óraira gyümilé vagy kimarad mert 9kor kel :D
ebédre azt kapja amit mi eszünk, tehát valami husis vagy tésztás kaja, majd kap egy adag tápit azon el is alszik
uzsira krémtúrót, joghurtot vagy péksütit kap
vacsira szintén azt eszi amit mi, aztán kap tápit az elalváshoz.
ez az étrend 10 hónapos kora óta van (akkor persze még főzeléket evett)
remélem ebből ki tudsz venni valami hasznosat.
de a lényeg, jó anya vagy, kicsit csökkentsd a szilárd ételt és minden rendben lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!