Mit gondoltok erről anyukák?
Figyelt kérdés
Az én kislányom 5 hónapos és éjszaka még mindig felkel két óránként enni, de szerintem nem éhes csak megszokásból. Azt hallottam hogy ha éjszaka vizet adunk neki akkor végigalusza az éjszakát. Ti mit tennétek? A ti babátok milyen sürün kell fel éjszaka?2011. jan. 2. 10:00
1/8 anonim válasza:
az én babám 7 honapos és még mindig kel éjszaka,de cici után vissza alszik.
2/8 anonim válasza:
az én fiam 11 hónapos koráig felkelt enni,volt hogy 3x is.a vizet alapból nem issza meg csak a teát.azzal meg ugyan ott voltam mintha a cicire fordítottam volna.amint elment a tejem abba is maradt az éjszakai evés(a kelés nem,mert akkor meg a cumiért kelt fel)most 16 hós és még mindig ébred éjjel cumiért,isziért.
3/8 anonim válasza:
11 hónapos kislányom ma éjszaka már hónapok óta elször aludt reggel fél 6-ig ,de eddig általában 1-3x kelt és mindig evett is. Nekem soha meg se fordult a fejemben,h vizet adjak neki a cici helyett. ha nem lenne éhes akkor nem kelne fel. Valami gondja biztos van amiért felkel.Szerintem olyan nincs h megszokásból kel egy baba.
4/8 anonim válasza:
Szia mi is 11 hónaposak vagyunk és mai napig felkel éjszaka enni( 3 óránként) probáltam hogy csak inni adok neki de nem valt be 10 perc mulva ugyan ugy fel kelt. Csak akkor aludt vissza ha kapott csejcsit.
De ez engem egyáltalán nem zavar :) (megszoktam)
5/8 anonim válasza:
8 hónapos és 2-3-4-5 óránként ébred(ebben a sorrenben!). Odaadom neki a cumisüveget tápszerrel - 3 hete nincs szopí(: - behunyja a szemét és szopik, én is alszom tovább. Mondták próbáljam leszoktatni - én nem tudok és nem akarok drasztikus lenni.
6/8 anonim válasza:
6 hósak elmúltunk, és már kb 1 hónapja rászokott a babám, h éjfélig óránjként kel (ez nem is nagy baj, mert nem alszok addig), utánna meg 3kor és 6kor, majd 9-10körül. én azt csinálom, h éjfélig ahogy felsír, kiveszem, és sétálok vele kb 4-5 lépést már alszik is, vissza is teszem, és éjfélkor cicizünk. próbáltam h éjfélig is cicire raktam, de attól is ugyanúgy kelt, és éjfélkor nem volt elég sok tejem h telerakja a pociját és 3ig aludjon. akkor tovább kelt óránként. hát nálunk ez az éjszakai menet :S néha fárasztó, pl most szilveszter után mikor alig állok a lábamon, és aludnék én is :)
7/8 anonim válasza:
13 hós még felébred éjszaka, cicire gyorsan vissza alszik. Szerintem már nem eszik sokat vagy szinte semmit, de valamiért szüksége van rá. Sokáig próbáltam én megfejtegetni és megoldásokat találni az ébredésekre, de már inkább kivárom hátha egyszer magától abbahagyja. Állítólag az a legjobb megoldás.
8/8 anonim válasza:
enyém is 1,5-3 óránként kell éjszaka. 8 hós. Egyet tehetsz törődj bele!
Elég izgága baba: álmában is mozog meg emelgeti a lábát. Szerintem ez is közre játszik hogy felébred. Amúgy meg van hogy éhes, korog a gyomra ébredés előtt.
Kinövi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!