Szegedi anyukák! Mit gondoltok a z itteni játszóházakról?
Szia!
Én dolgoztam több mint egy évig a plázában, most anyuka lettem:). Babácska ugyan még csak egy hónapos de ott például tudom, legalábbis az "én időmben" úgy volt, hogy a vezető jól megválogatja a gárdát:). Magyarul, ha szimpatikus(nekem és a babának is) az, aki éppen dolgozik akkor kipróbálnám. Ha megszereti a helyet vagy egy felügyelőt (nekem is voltak visszajáró kis vendégeim) akkor ez lehet az egyik kedvenc téli programja:).
Köszönöm, hogy válaszoltál. A Plázában még nem néztem meg a játszóházat, de elmegyek, mert ott legalább még télen egy kicsit lehet sétálgatni is a babával, bár igaz, hogy nincs friss levegőn, de legalább nem otthon vagyunk és még egy kicsit játszani is tud:))
Én az Obi melletti játszóházat néztem, ott ilyen piciknek még nem nagyon van lehetőség és iszonyatosan drága. Csak akkor éri meg, ha egy egész napot kifizetsz, igaz, hogy aludni meg enni haza lehet menni és visszamenni, de én inkább csak max 2 órára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!