8 hónapos kisfiam csak szopizik. Nem lesz vitamin v. ásványianyag hiánya a kizárólagos szopi miatt? Mást még sajnos nem fogad el. Egy kicsit aggódom.
szia,
NEm lesz, ne izgulj.
Ha igénye lesz másra is, az jelezni fogja..:))
Ha fejlődik, hízik, jókedvű, alszik stb, akkor nincs miért aggódnod. Vannak olyan babák, akiknek elég a tej ennyi idősen is, szerintem ezt ők tudják a legjobban.
Másnak meg 5 hósan sem elég, ez gondolom tej függő is. Nekünk 3 héttel a 6. hó előtt el kellett kezdenünk enni, mert nem volt elég neki a tej (nem mennyiségre, hanem minőségre).
Szia!
Ne aggódj, ha Te helyesen táplálkozol, akkor nem szenved hiányt a kisfiad semmiben sem! Az anyatej arra van kitalálva,hogy mindent bekapjon belőle a gyereked.
Ha fontosnak érzed, szedj nyugodtan várandósoknak ajánlott vitamint. Sokan szedik a Gravidát és az Elevitet, én természetes vitamint iszok, a HIPP szirupját (DM-ben szoktam venni), met a mesterséges vitamint nem bírta a gyomrom.
Remélem én is ilyen sokáig tudom majd csak anyatejjel táplálni a kisfiam!
Üdv: Éva
Szia!
Nagyon ügyes vagy és gratula!!!
Nem szenved semmiben hiányt, ne félj!
13 hónapos koráig csak szopizott a kisfiam, megfelelően nőtt, ezért nem tartottam fontosnak addig a hozzátáplálást.
Azóta már 4 éves, mindent megeszik, nem válogat, söt nagyon jó evő.
Nem volt gond a hozzátáplálással sem.
Ha úgy veszed észre, hogy érdeklődik a Ti ételetek iránt, kezdj el vele kostolgatni. Sok sikert és jó egészséget
Szia!
Én is éppen ebben a cipőben járok,ezért egy kicsit megnyugodtam,hogy más baba is csak szopizni akar 8 hónaposan.És persze a válaszok is megnyugtatóak,ezért én is köszönöm szépen.Az én fiam a gyümölcsöket még megeszi,és pár kanál főzeléket,de utána összeszorítja a száját és nem kell neki több belőle.Követeli a cicit.Már különböző tejpépeket is próbáltam neki adni,de azokkal is ugyanez a helyzet.Mondjuk szépen fejlődik mert már 9 kiló és 71 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!