Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3hós kislányunk 1, max.1,5...

3hós kislányunk 1, max.1,5 óra ébrenlét után elfárad és újra alszik. Ez így normális?

Figyelt kérdés

Éjszaka is rengeteget alszik (10-14 órát egyhuzamban), és napközben is csak keveset van fent. De akkor jókedvű.

(Tudom, örüljek neki, hogy ennyit alszik.)

2009. jan. 27. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ennyit alszik a 4 hónapos kisfiam.

Most fent volt egy órát, "játszottunk", tornáztunk, próbáltunk hasról hátra fordulni és most ebéd előtti alvását tölti.

2009. jan. 27. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszi! :)
2009. jan. 27. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez teljesen normális, örülj neki, hogy ilyen kiegyensúlyozott a kisbabád!

Az én kicsim nem volt ilyen, azóta is keveset alszik, azt sem nyugodtan, és már másfél éves!

Örökmozgó:-)

2009. jan. 27. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Így van, örülj:-)

Lányom max 2X fél órát alszik...

De 3-4 hónapos kora között én is észrevettem, hogy többet alszik, akkor állt be a délelötti, délutáni és esti fél óra alvás, az addigi 1X fél óra helyett. Ezt még sajna tartja 7 hósan, pedig áttérhetne az egyszri 2 óra alvásra:-)

Nem baj, örülj neki, ha jókedvü, semmi baj:-)

2009. jan. 27. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A lányom ezt 4 hónapos koráig csinálta (éjjel mondjuk nem aludt ennyit egyben). Ő is többször aludt napközben, mostanában (6 hónapos) már 2,5 órát is kibír ébren, de akkor viszont olyan élénk, hogy alig győzöm követni a szememmel. :) Ők ilyenek és kész! :) Semmi gond!
2009. jan. 27. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!