Milyen villát adtatok először a baba kezébe? És hol vettétek? Mennyi idős volt a kicsi?
Tortavillával esznek a gyerekeim (egyelőre még 3 évesen is) IKEÁS a mienk, de szerintem másfajta is megfelelhet.
Kezdettől, kb 11-12 hónapos kortól adtam nekik, persze az elején figyelni kell, nehogy a szemükbe szúrjanak, vagy ilyesmi, de hamar megtanulják használni gond nélkül.
(Igaz, én nem pártolom semmilyen étkészletből a spéci gyermek-műanyag cuccokat, mindenből az elejétől azt használjuk, amit mi felnőttek is.)
Nekünk Tramontina fém bébi evőeszközök vannak, egyelőre csak a villát használjuk, mert a kanál túl nagy......
Villával először őszibarackot evett 8 hónaposan, most 1 éves múlt és rendszeresen kap felnőtt kajákat villával, egyelőre én adom neki, de van hogy rászúrok pl krumplit és ő nagy élvezettel beteszi a szájába.
nekünk ilyen van, sparban vettem zöldben.nem emlékszem mennyi idős volt
nekünk ilyen van (csak még a narancssárga)
Imádjuk mind a ketten, lehet berendelek ebből a színből is 1-et!
11 hós a lányom
Szia!
Az én fiamnak is Ikea-s műanyag van,az amiből 6 féle színű van egy csomagban,nekem ez tetszett,mert a végén van egy bogyó szerűség,amitől nem esik ki a kezéből,arra már nem emlékszem,hogy mikortól eszik villával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!