Mit vásárolhatnék egy 1 éves baba születésnapjára? Ti
mit vettetek/ajándékoztatok?
Figyelt kérdés
Illetve annyit még hogy bútorok mentén és ujjunkat fogva ügyesen sétál már.
2011. ápr. 28. 21:30
1/6 anonim válasza:
Tavaly volt a kicsikém 1 éves májusban. Smart trike triciklit kapott szülinapjára. Ha még nincs, nézz utána. Nagyon jó és babakocsi helyett kiváló. 10 hónaptól használható
2011. ápr. 28. 21:32
2/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit veszel neki, az tuti, hogy a legjobban a csomagolópapír tetszik majd neki....
2011. ápr. 28. 21:32
3/6 A kérdező kommentje:
Na igen a csomi papír nagy favorit volt karácsonykor is! :D
Igazából nem is a szülinap a hangsúlyos hanem most látom rajta hogy igényelne valami újabb,komolyabb,játékot,vagy éppen csak valami bonyolult buksi törőt...
Mert hát ugye a rágókás korszaknak igen csak vége :)
2011. ápr. 28. 21:38
4/6 anonim válasza:
Hát az én 14 hós lánykámat sem nagyon kötik le a hiper-szuper játékok, viszont nagyon szereti a mágneses táblát. Tudjátok, amihez van ceruza (esetleg pecsételő is), és van rajta egy kis törlő, amit ha végighúzunk a táblán letörli, amit ráfirkált. Annyira szeret vele firkálni, olyan ügyesen fogja a ceruzát, nem is hittem volna, hogy majd ez így leköti. Persze minden gyerkőc más, csak azért írtam ezt le, hogy nekünk például ilyen egyszerű játék foglalja le.
2011. ápr. 28. 21:46
5/6 anonim válasza:
Fel sem fogja,szóval teljesen mind1.
2011. ápr. 28. 21:52
6/6 A kérdező kommentje:
Mint írtam nem is a szülinap a hangsúlyos hanem elért egy kort amikor nem köti le a rágóka és a babakönyv,és már nagy a komphoz is...Bár ez utóbbiban is hetente 5 percet töltött..
Szeretnék valami hasznosat ami fejleszti akkor is ha éppen nincs kedve velem játszani,grimaszolni vagy épp csak szeretne egyedül ügyeskedni...
Persze fontos az is hogy szedhesse egyedül a kavicsokat az udvaron mert ez is fejleszti a finommotoros mozgásokat de egy konyha kész játék sem árt néha a sarokba..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!