Ennyire gyorsan elmegy az első év?
Figyelt kérdés
Ma 1 éves a kislányom!Hihetetlen mennyire gyorsan elment ez az egy év!Szeretném megköszönni mindenkinek a sok segítséget amit kaptam tőletek.Kívánok mindenkinek nagyon boldog új évet és sok-sok boldogságot a babákkal!!2011. jan. 1. 10:59
1/5 anonim válasza:
Igen, gyorsan megy az idő, főleg a második babánál. Az én kislányom szinte még most született és már 8 hónapos.
Boldog Új Évet nektek is!
2/5 anonim válasza:
Igen, nagyon gyorsan eltelt. Kislányom 24-én lesz 1 éves. Más nem kisbaba :)
BUÉK
3/5 anonim válasza:
Én is alig akarom elinni, hogy mindjárt 1 éves a kisfiam. Tényleg repül az idő, én sem gondoltam volna.
Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánok:)
4/5 anonim válasza:
Isten éltesse a babádat! :)
A lányom 4-én volt 1 éves, és számomra is hihetetlen!Annyira gyorsa megy az idő....ÉS szerintem ez csak gyorsabb lesz!Mikor már ovi/suli....
Van kedved elmesélni hogy volt tavaly ilyenkor?Kiváncsoi lennék, hol töltötted az éjfélt!? :D
Boldog új évet Mindenkinek!
5/5 anonim válasza:
16 hónapos lesz ,fogalmam sincs hova lettek a nemalvós éjszakák ! Akkor ott egy örökkévalóságnak tűnt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!