Az első gyerek után gyorsan összejön a második? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Mi az elsőre elég sokat vártunk. Átjárhatósági vizsgálat után 1 évvel. Ráadásul volt egy méhen kívülim így a jobb oldali petefészkem nem működik egyáltalán.
Így vajon mennyi idő kell a 2. babának?
2010. márc. 2. 13:38
1/1 anonim válasza:
De érdekes az eseted ! Képzeld, 6 éve volt méhenkívüli terhességem, a jobb oldali petevezetéket kivették, (18 cm-es vágás)majd 1 évre rá petevezeték átjárhatóságin voltam, 3 hónapra rá terhes lettem a lányommal. 14 hónapos volt a lányom, mikor nagy rémületünkre újra terhes lettem egy átmulatott éjszaka eredményeként. most a kisfiam 2 éves, és mindent megteszünk, h ne essek újra teherbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!