Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Agyrázkódás? Tapaszalatok?

Agyrázkódás? Tapaszalatok?

Figyelt kérdés

Férjem tvt nézett, a pici pedig hanyatt lezuhant az ágyról MELLŐLE, mert nem figyelt rá. Akkorát koppant a feje, hogy az alattunk lakó nagyszülő felrohant, hogy mi történt, mert nagy koppanást hallott.

Voltunk ma sétálni, közben elaludt, amit már nagyon régóta nem csinált. Hazajöttünk, ebédelt, és azóta alszik.

Hányni nem hányt. Csak fura ez az alvásdolog, máskor küzdünk hogy aludjon valamennyit.

Vagy esetleg az időjárás is bekever???

1 éves a pici

2010. dec. 30. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én vinném az ügyeletre.
2010. dec. 30. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a védőnő,hogy nekik az ilyesmi sokkal másabb,mint nekünk,mert még rugalmasak a csontjai.Az én babám pl. előszeretettel csinálja azt,hogy megbólogatja az én homlokomat,nekem már fáj több "kopp" után,mikor ő még nevet..Szerintem nem lesz baja a babádnak,ha vmi gond lenne,nem aludna.
2010. dec. 30. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Az időtől is lehet, hogy aluszékonyabb,de én a helyedbe mégis elvinném az ügyeletre.
2010. dec. 30. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Nallunk tegnap tortent hasonolo eset, nem az agyrol esett le a kisfiam hanem csak hanyat vagodot amikor segitett nekem bepakolni a mosogepet. :( Nallunk az orra vere is elindult, sot ma is egyszer. Minden kisebb esesnel elindul egy picit mert gondolom tegnap megserult valami neki es ahanyszor elesik elindul neki az orravere. Nem tudom mikor fog begyogyulni. Szoval nagyon nagyot esett szegenykem de megsincs agyrazkodasa. Tegnap nallunk is ketszer aludt (egyszer szokott) de nem hanyt es jokedvu. Szerintem ezeket figyeld meg rajta. Esetleg az etvagyat is. Nallunk ezzel sem volt gond. Nem hiszem, hogy nagy baj lenne, ne aggodj de azert figyeld a viselkedeset.
2010. dec. 30. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha gondolog megnyugvásképpen mutasd meg orvosnak,ha továbbra is álomszuszék.

Nekem is 1 éves a kisfiam s nálunk is történik hasonló esett.Tegnapelőtt lepottyant az ágyról fejjel lefelé.

Hálistennek az ijedtségen kívül nem történt baja.Ezeket nehéz kiküszöbölni,mikor kúsznak-másznak.

Ez a legveszélyesebb életkor szerintem.

Minden jót s B.U.É.K!

2010. dec. 30. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:
A gyerekek sokkal nehezebben kapnak agyrázkódást, mint a felnőttek. Hogy miért? Mert ott a kutacs, ami megvédi, nemhiába 2 éves korra záródik be, addigra már nem olyan hevesek, mozgékonyak a gyerekek, jobban tudnak magukra vigyázni. Az én babám is sokat alszik már 2 napja, pedig nem volt soha jó alvó, nappal szinte alig alszik, tegnap pedig aludt 5 órát, pedig ő nem esett el. Ha nem hány vagy vérzik a babád orra, akkor nem lesz gond.
2010. dec. 30. 16:03
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, minden rendben volt vele délután, és este is.

BUÉK lányok!

2010. dec. 30. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!