Kiesett a babakocsibol a kislanyom.2 eves. Mik az agyrazkodas tunetei? Egybol elojonnek vagy elofordulhat, hogy kesobb alakul ki.
Azonnal orvoshoz kellett volna vinni!
Az sem biztos, hogy lesz tünete és mégis károsodást szenvedett, ami csak pár év múlva derül ki. Ezt nekem orvos mondta. Egyébként az aluszékonyság is tünet.
Első vagyok
Nem rémisztgetésnek szántam, de különben is, jobb félni, mint megijedni! Szomszéd gyereknek volt egyszer ilyene, leesett a mászókáról, és azt mondta a doki telefonban, hogy mindent tegyünk meg azért, hogy el ne aludjon!
Hányás, aluszékonyság a leggyakoribb tünet. A pupilláit is lehet figyelni.
A fiamnak jó 2 órával egy esése után kezdődött a hányinger/hányás. És utána elaludt. Már amikor hányt tudtam hogy agyrázkódása van. Vittük ügyeletre.
Ja és szédült. (3 éves volt akkor)
Akinek agyrázkódása van az hány, elájul, ébreszthetetlen.
Miért kell rémítgetni egymást? Semmi baja a gyereknek, megütötte magát, persze, hogy sírt.
Nyugi! Nem esett olyan magasról! Azonnal sírni kezdett, és nem volt feltűnő viselkedés változása. A megfigyelésen kívül az orvos se tud sok mást javasolni. Ha szalad és fejre esik, akkor is orvoshoz viszed, vagy csak a lelkiismeret furdalásod miatt vagy most ennyire aggódó?
Persze, be kellett volna csatolnod az övét, de hidd el mindenki hibázik, és néha szerencsétlenül jönnek össze a körülmények.
Én saját kezűleg borítottam ki a gyereket a sportkocsiból, mikor túl nagy lendülettel toltam le a járdaszegélyen. Szóval igyekszünk vigyázni, de néha történnek balesetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!