Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindennap viszed levegőre...

Mindennap viszed levegőre 9-10 hónapos babádat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 11:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem elsején lesz 9 hónapos a babám. Nem megyünk minden nap levegőre, de max a 3. napon azért kiviszem. De inkább olyan 2 naponta megyünk. Fura, mert ahogy kilépünk a levegőre, egyből elalszik, ilyenkor amég alszik kint kell Vele lenem, mert ha behozom, itt bemelegszik, felkelteni, meg nem akarom, ha már végre alszik egy picit. Úgyhogy mindig jól felöltözve megyünk, sok takaróval kibélelt kocsival, mert olyan 1-1,5 órát vagyunk ilyenkor kint...
2010. dec. 30. 11:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, kell neki a friss levegő, legtöbb gyerek azért betegszik le mert nincs eleget a levegőn, arra hivatkozva az anyuka h nem viszi ki mert hideg van, de ha jol felöltözteted nem fázik meg.Az én kislányom 10 hónapós ée minden nap kimegyünk.
2010. dec. 30. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyan nekem már 1 éves a babám,de mi szigorúan minden nap megyünk!Idáig is így volt,ezek után is így lesz! Szükségük van a friss levegőre!És nekünk sem árt a séta:)
2010. dec. 30. 11:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a jól felöltöztetésen van a kérdés, mert gondolom minden anyuka jól felöltözteti a babáját, ha minuszban viszi ki sétálni. Én van, hogy azért vagyunk kint csak fél órát, mert a gyerkőc ha nem álmos, végigordítja az utat ha olyanja van, és nem akarom, hogy a torka megfázzon ahogy veszi a hideg levegőt. Cumija nincs.

Szóval egy éves a fiam, eddig mindig nagyokat sétáltunk, de mostanában ha olyanja van, akkor végeláthatatlanul ordít. Kivenni a kocsiból nem tudom, mert nem bírom őt is meg a kocsit is, így marad az ordítás.

De a kérdésre válaszolva. Igen, amint tudunk kimegyünk, legalább egy fél órát, de ha olyan idő van, hogy én sem fagyok halálra, akkor 1-1,5 órát. Van, hogy itthon az erkélyen altatom a babakocsiban, 2 takaróval beöltöztetve, és van, ha bealszik, és én már szétfagytam, és nem ébred fel mire feljövünk (lift, kapu, ajtó stb) akkor rányitom az erkélyajtót sarkig. Végül is ha bemelegszik, utána már nem megyünk hidegre, nem fog megfázni.

Csak akkor nem megyünk, ha szakad a hó, vagy eső (mostmár hóban szánkóval megyünk majd) vagy nagyon szmötyi idő van, vagy nagyon fúj a szél. Egyébként igen, minden nap.

9-10 hónaposan is mentünk.

2010. dec. 30. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
mi nem megyünk minden nap,de ez nem törvény szerű.van hogy 1 héten akár 4-5 napot is kint vagyunk egymás utáni napokba,de van hogy 2 naponta,de második nap mindig kiviszem.ha csak picit is akkor is.és ha van olyan nap h nem megyünk ki,akkor mindig jól kiszellőztetek.
2010. dec. 30. 13:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi sem megyunk ki minden nap,ha nagyon hideg van bent maradunk mert nem mard meg a babakocsiban,ha normalis az ido setalunk egy ket kort es ennyi,ha kezd sirni jovunk be.
2010. dec. 30. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Heti 5 szor biztos kint vagyunk, de mint elottem irtak van h csak ordit es ordit.Aznap lehet csak 10 percet vagyunk kitn amig elmegyunk a boltba es vissza.Masnap biztos tobb ideig van kint.
2010. dec. 30. 14:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Mi sem vagyunk mindennap,a hideg és szél miatt-és aggódtam,hogy így nem jó,megpróbálom én is többször kivinni,mert tényleg biztosan jobb hosszútávon az immunrendszerének.

Egyébként lányom is elsején lesz 9hónapos:))

Boldog újévet Nektek!

2010. dec. 30. 14:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor mind a 2 csajszi kis április elsejei :D
2010. dec. 30. 14:59
 10/10 A kérdező kommentje:

:)))bizony,

remélem ez lesz a legnagyobb keresztjük:)

2010. dec. 30. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!