Mindennap viszed levegőre 9-10 hónapos babádat?
Szerintem nem a jól felöltöztetésen van a kérdés, mert gondolom minden anyuka jól felöltözteti a babáját, ha minuszban viszi ki sétálni. Én van, hogy azért vagyunk kint csak fél órát, mert a gyerkőc ha nem álmos, végigordítja az utat ha olyanja van, és nem akarom, hogy a torka megfázzon ahogy veszi a hideg levegőt. Cumija nincs.
Szóval egy éves a fiam, eddig mindig nagyokat sétáltunk, de mostanában ha olyanja van, akkor végeláthatatlanul ordít. Kivenni a kocsiból nem tudom, mert nem bírom őt is meg a kocsit is, így marad az ordítás.
De a kérdésre válaszolva. Igen, amint tudunk kimegyünk, legalább egy fél órát, de ha olyan idő van, hogy én sem fagyok halálra, akkor 1-1,5 órát. Van, hogy itthon az erkélyen altatom a babakocsiban, 2 takaróval beöltöztetve, és van, ha bealszik, és én már szétfagytam, és nem ébred fel mire feljövünk (lift, kapu, ajtó stb) akkor rányitom az erkélyajtót sarkig. Végül is ha bemelegszik, utána már nem megyünk hidegre, nem fog megfázni.
Csak akkor nem megyünk, ha szakad a hó, vagy eső (mostmár hóban szánkóval megyünk majd) vagy nagyon szmötyi idő van, vagy nagyon fúj a szél. Egyébként igen, minden nap.
9-10 hónaposan is mentünk.
Mi sem vagyunk mindennap,a hideg és szél miatt-és aggódtam,hogy így nem jó,megpróbálom én is többször kivinni,mert tényleg biztosan jobb hosszútávon az immunrendszerének.
Egyébként lányom is elsején lesz 9hónapos:))
Boldog újévet Nektek!
:)))bizony,
remélem ez lesz a legnagyobb keresztjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!