Babám 5és fél hós,2hós kora óta átalussza az éjszakát este 8-reggel 5ig?
Azért mert sok baba egy éjszakát sem alszik át, mi 4 hósak múltunk, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor aludt este 8-tól reggel 5-ig. :-) És még így is szerencsésnek tartom magunkat, mert az éjszakai evés(ek) után szépen visszaalszik, meg egyébként is egy tünemény kislány. :-))
Jó babázást!
!Igen, örülj ennek is! Hogy miért kel fel megint, azt nem tudom neked megmondani, de szerintem ne is agyalj rajta, csak próbáld segíteni, hogy minél "zökkenőmentes" legyen az éjszakátok. Lesz ez még így sem! :o) Na jó. Csak azért írom, mert nálunk is ez volt, van és lesz is. A fiam 2 hónapos korától átalussza az éjszakát, én ezt mondom. De persze mindig vannak ilyen időszakok, mint most nálatok. 5 hónaposon kívül volt, még 8 hónapos korában 3 hét, aztán megint mint a kisangyal végig aludta a 9-8-at, aztán áttért a hajnalban kelésre, reggel 6-kor, aztán most megint az az időszak van, hogy felébred éjjel 2-3-szor, majd visszaalszik.
Én is mindig kerestem az okát, a fogára fogtam, mint minden annyi mást, de lássuk be: sosem fogjuk megtudni, hogy valóban miért csinálják ezt a babák. Most 13 hónapos a fiam, és a pár hónappal fiatalabb ismerős gyerkőcök is ugyanezt csinálják, mint akkor ő.... Erre is azt szoktam mondani, hogy minden baba más, de valahol mégis egyformák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!