Hogy tudom passzírozni a zöldborsót?
Figyelt kérdés
Megfőztem, átnyomtam, de egy csomó héjban benne maradt a belseje. A héja pedig vastag, nem akarom a babámnak odaadni. Válaszokat köszönöm. (9 hónapos fiú édesanyja)2009. jan. 26. 14:08
1/4 anonim válasza:
Szia! Jól főzd meg/párold meg és nagy lyukú szűrőn passzírozd át. Én így csináltam és jó volt. Valamennyi hús igaz nekem is vissza maradt, de nem számottevő. Vagy pedig turmixold le....esetleg.
2/4 anonim válasza:
Én műanyag tésztaszűrőn szoktam. A fém nem jó mert fura ízt ad neki.
3/4 anonim válasza:
Én is kérdeztem ezt pár hónapja, s akkor tanácsolta az egyik anyuka, hogy lehet kapni szárított zöldborsót (olyan a csomagolása mint a lencséé, vagy babé), s azt csak meg kell főzni, nincs héja, lehet utána turmixolni. Jó ötletnek tűnt, azóta én is így csinálom (egy zacsi 500 gr, kb. 170 Ft).
4/4 anonim válasza:
Én nem paszíroztam,hanem csak botmixerrel pépesítettem és nem lett semmi baja.(8 hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!