Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom passzírozni a...

Hogy tudom passzírozni a zöldborsót?

Figyelt kérdés
Megfőztem, átnyomtam, de egy csomó héjban benne maradt a belseje. A héja pedig vastag, nem akarom a babámnak odaadni. Válaszokat köszönöm. (9 hónapos fiú édesanyja)
2009. jan. 26. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Jól főzd meg/párold meg és nagy lyukú szűrőn passzírozd át. Én így csináltam és jó volt. Valamennyi hús igaz nekem is vissza maradt, de nem számottevő. Vagy pedig turmixold le....esetleg.
2009. jan. 26. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én műanyag tésztaszűrőn szoktam. A fém nem jó mert fura ízt ad neki.
2009. jan. 26. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is kérdeztem ezt pár hónapja, s akkor tanácsolta az egyik anyuka, hogy lehet kapni szárított zöldborsót (olyan a csomagolása mint a lencséé, vagy babé), s azt csak meg kell főzni, nincs héja, lehet utána turmixolni. Jó ötletnek tűnt, azóta én is így csinálom (egy zacsi 500 gr, kb. 170 Ft).
2009. jan. 26. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem paszíroztam,hanem csak botmixerrel pépesítettem és nem lett semmi baja.(8 hónapos)
2009. jan. 26. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!