Hogy reagálnátok? Anyósom vigyázott ma 10 hónapos
lányomra és azzal dicsekedett, milyen jó ízűen evett a
gyerek a gyulyáslevesből. Amikor lecsesztem, azzal
érvelt, hogy csak zöldségeket tört össze egy kis
lével. Remélem nem lesz baja a picinek
Szerintem sem lesz semmi bajja, ne aggodj! De hat kerdezzem meg, ha 6 hosan madartejet akart neki adni, es ez neked termeszetesen nem tetszett, akkor miert biztad ra ujra? Ha mar tudtad, hogy nem lehet benne megbizni... Egyebkent en orulnek neki, ha az en anyosom vigyazna a fiamra neha, vagy legalabb ranknyitna az ajtot, vagy legalabb telefonon megkerdezne hogy van az unokaja, de meg csak nem is kivancsi ra. Szinten 10 hos a fiam, es o is szokott kapni zoldseget a levesekbol. Jo egeszseget nektek!
2010. dec. 29. 19:54
Hogyan reagálnék?Örülnék,hogy végre valamit evett.Komolyan pedig ne aggodj,nem lesz baja.Ennyi idősen már én is tunkolgattam kenyeret a babámnak ilyen levesekbe.Amugy anyósnak mond el legközelebb miket ehet és miket nem.
2010. dec. 29. 20:02
hát akkor én maradi vagyok,mert én nem adtam 10 hónapos fiamnak mindent.1 évesen már nem szelektáltam annyira,2 éves és még babot mindig nem evett.és nem túl aggódós vagyok,ő a második gyerekem.Viszont tény,hogy a levesekből az a zöldséget,és talán a husit is,én is odaadtam neki.Én sem érezném magam jol,ha az én megkérdezésem nélkül tenné ezt anyósom.de múlik az idő most már olyan nagy bajt nem csinálhat belőle ha bármit is kap.Mivel nem rendszeresen fogja úgy se kapni.
2010. dec. 29. 20:04
Hát én biztosan nem adnék a 10 hónaposomnak gulyást,ha tudtom nélkül más adna neki,én is kiakadnék.Mondjuk engem meg azért csesztek le két napja ugyanitt,mert adtam egy kanál reszelt almát az 5 hónaposomnak.
2010. dec. 29. 20:47
Ha rabiznam anyosra a gyereket vagy megmondanam neki hogy mit adhat neki,vagy kikeszitenem kis talban hogy ezt kaphatja es punktum.
Gondolom a jo szandek vezerelte es nem kicseszesbol csinalta,maskeppen eltitkolta volna eloled(igy szoktak).
Semmi baja nem lesz,de legkozelebb gondolkozz elore,mint irtad mar tortent hasonlo eset,ha iylen all fenn jobb elore elkeszitenia dolgokat es nem er meglepetes.
megjegyzem ,siman semmi baja nem lesz,nem kell enyire felteni a kajaktol.
2010. dec. 29. 21:02
Szia! Nem lesz baja:)nyugi.Bár annak én sem örültem volna ha anyós adja neki!!Pff.
2010. dec. 29. 21:24
az anyósom/anyukám csak ne döntse el h mit ad a gyerekemnek, az az én feladatom. én is kiakadnék.
2010. dec. 29. 21:40
Én értem a problémádat, én is megvívtam hasonló csatákat az anyóssal. Nem is a gulyásleves a legnagyobb baj, hanem hogy olyat adott neki amit még nem evett anélkül hogy téged megkérdezett volna.
Viszont ha most nem nyomatékosítod az anyóssal, hogy legközelebb kérdezzen meg, akkor később is ezt fogja csinálni, tapasztalatból mondom :) Bár az enyém sajnos olyan, hogy akármit mondok neki, nem érdekli, úgyhogy mi már nem is vagyunk jóban :(
2010. dec. 29. 21:49
Nem lesz semmi baja. Ez ilyen anyós betegség, hogy mindennel megeteti a gyereket a tudtod nélkül. Én sem tudtam az enyémmel megértetni, hogy az van amit én mondok, akkor is ha nem ért vele egyet. Én úgy oldottam meg, hogy nem kértem meg, hogy vigyázzon rá csak 1 éves kora után. Azóta is ad neki 3-4 túró rudit egymás után, hiába mondom, hogy nem kéne, egyszerűen nem lehet velük bírni.
2010. dec. 29. 23:06
A gulyásleves az Marha húsból készül nem?Amúgy meg mi baja lenne a gyereknek?Ennyire ne legyetek már ilyenek,hogy ezt nem kaphat,azt nem kaphat!Aaz én láyom 5 hósan a danett pudingokat ette!Most 11 hós,mindent eszik!Bolti tejet is ivott már,olyat is ami nem volt felforralva,és 6 hósan madártejet is kapott!!
2010. dec. 30. 00:12
Kapcsolódó kérdések: