Hogy reagálnátok? Anyósom vigyázott ma 10 hónapos lányomra és azzal dicsekedett, milyen jó ízűen evett a gyerek a gyulyáslevesből. Amikor lecsesztem, azzal érvelt, hogy csak zöldségeket tört össze egy kis lével. Remélem nem lesz baja a picinek
Nyugodtan adhatott volna anyósod a kicsinek a benne lévő húsból is. 10 hósan már majdnem mindent ehetne,amit magatoknak főzöl.
A kislányod örült,hogy végre jóízű kaját ehet,nem pedig a gyümölcs-krumli zöldség-krumpli ízetlen,unalmas ételeket.
A babák is szívesebben eszik a rendesen fűszerezett ételeket.
Semmi baja nem lesz tőle, nyugodj meg!
Régen ebben a korban már sokkal több fajta ételt adtak a babáknak, mint mi.Szüleink babakorában pedig nem is árultak ennyi féle márkás babaételt, a szülök a saját, nem fűszeres ételeiket nyomták össze villával,és mégis felnőttek.
Este főztek tejbedarát,és kész volt a vacsi, tápszer nem is volt.Most 3-4hónapos babának nem adunk ilyet, mert megköveznének.Hihetetlen, de "kutyabajuk" sem volt anno ezeknek a gyerekeknek.
Szóval nem lesz gondja a babádnak!
Egészségére!
miért nem a kérdésre válaszoltok anyukák!!!!!!!
miért kel csúnya szavakkal illetni a kérdezőt???
lehet hogy 2 órával ezelőtt ő segített nektek akármilyen kérdésetekben!!!
miért vagytok ennyire gonoszak???!!!
kedves kérdező!
én megértem, hogy felhúztad magad, ha Ti még nem adtok ilyesmit a babádnak!!
bosszantó tudom, karácsonykor az én anyósom szaloncukrot dugdosott a 6 hónapos kisfiam szájába, azt hittem infarktust kapok!!
válasza annyi volt, hogy Ő is fel nevelt már 2 gyereket!
hihetetlenek néha az anyósok, mikor 4 hós volt Kinder csokit akart neki adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!