Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy reagálnátok? Anyósom...

Hogy reagálnátok? Anyósom vigyázott ma 10 hónapos lányomra és azzal dicsekedett, milyen jó ízűen evett a gyerek a gyulyáslevesből. Amikor lecsesztem, azzal érvelt, hogy csak zöldségeket tört össze egy kis lével. Remélem nem lesz baja a picinek

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 17:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
14%
Mivel anyós tette szerintem rossz húzás volt tudnia kellett volna hogy ti ilyeneket nem adtok neki. Minimum hogy megcsörög és rákérdez,saját anyám így tett hogy csipet kiflit stb. szoktunk e már adni neki/ 5-6 hósan/ stb...
2010. dec. 29. 18:22
 12/36 anonim ***** válasza:
84%

Nyugodtan adhatott volna anyósod a kicsinek a benne lévő húsból is. 10 hósan már majdnem mindent ehetne,amit magatoknak főzöl.

A kislányod örült,hogy végre jóízű kaját ehet,nem pedig a gyümölcs-krumli zöldség-krumpli ízetlen,unalmas ételeket.

A babák is szívesebben eszik a rendesen fűszerezett ételeket.

2010. dec. 29. 18:23
 13/36 anonim ***** válasza:
79%

Semmi baja nem lesz tőle, nyugodj meg!

Régen ebben a korban már sokkal több fajta ételt adtak a babáknak, mint mi.Szüleink babakorában pedig nem is árultak ennyi féle márkás babaételt, a szülök a saját, nem fűszeres ételeiket nyomták össze villával,és mégis felnőttek.

Este főztek tejbedarát,és kész volt a vacsi, tápszer nem is volt.Most 3-4hónapos babának nem adunk ilyet, mert megköveznének.Hihetetlen, de "kutyabajuk" sem volt anno ezeknek a gyerekeknek.

Szóval nem lesz gondja a babádnak!

Egészségére!

2010. dec. 29. 18:25
 14/36 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is túlreagálod. Én örülnék neki, hogy ennyire jót akar anyósom a fiamnak. Nálunk is volt, hogy vigyázott rá és a maguknak főzött levesből adott a fiamnak is. A gyerek jóízűen megette és semmi baja nem lett.
2010. dec. 29. 18:39
 15/36 anonim ***** válasza:
83%
Gyakorlatilag az előttem szólók már leírták azt amit szerettem volna.De komolyan, már 10 hónapos, nem 5, szinte mindent ehet már, hidd el kutya baja sem lesz, sőt szerintem élvezte hogy végre kap valami normális ételt.
2010. dec. 29. 18:41
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
Az én gyerekem is evett már mindent 10 hónaposan. Sertés húst nem javasolják annyira, de azt is evett. De nem hiszem, hogy az anyósod csak a hússal lakatta volna jól.
2010. dec. 29. 18:43
 17/36 anonim ***** válasza:
18%
Félti a kisleányát, ez természetes! Az volna a baj, ha nem féltené! Nem kell gonoszkodni!
2010. dec. 29. 18:57
 18/36 A kérdező kommentje:
A probléma főképp az én akaratom/döntésem felülbírálása.Azt eszi a gyerek amit én főzök,de az ő korának megfelelően teszem.Például ha nem veszem ki anyósom kezéből (6 hónapos vol a lányom) a madártejet,jó kis bolti tejből akkor megitatja a gyerekkel.ez az én fő problémám
2010. dec. 29. 19:05
 19/36 anonim ***** válasza:
36%

miért nem a kérdésre válaszoltok anyukák!!!!!!!

miért kel csúnya szavakkal illetni a kérdezőt???

lehet hogy 2 órával ezelőtt ő segített nektek akármilyen kérdésetekben!!!

miért vagytok ennyire gonoszak???!!!

kedves kérdező!

én megértem, hogy felhúztad magad, ha Ti még nem adtok ilyesmit a babádnak!!

bosszantó tudom, karácsonykor az én anyósom szaloncukrot dugdosott a 6 hónapos kisfiam szájába, azt hittem infarktust kapok!!

válasza annyi volt, hogy Ő is fel nevelt már 2 gyereket!

hihetetlenek néha az anyósok, mikor 4 hós volt Kinder csokit akart neki adni...

2010. dec. 29. 19:06
 20/36 anonim ***** válasza:
83%
Kicsit túl reagálod. 10 hónapos korában korában kisfiam már mindent evett. Persze nem főzök zsírosan és fűszeresen. De tejet csak 1 éves korától kapott. 10 hótol kapott pár kanál tejes főzeléket, rizst, grízt. Ennyire ne féltsd a babád.
2010. dec. 29. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!