Miért adnak a szülők idő előtt olyan ételeket a babáknak, amiket még nem kéne?
Ha ez is a lazasaghoz tartozik akkor igen,nem vagyok laza anyuka mert a siro gyerekemre nem csukom ra az ajtot,ez igaz,teljesen fuggetlenul attol menyi ideig sir.
ha idegesitene a baratnom okoskodasa nem lenne ilyen baranom,ez ilyen egyszeru,az tuti hogy nem ide jonnek szapulni a baratnomet es onigazolast varni hogy ugye jol csinaltam.
Persze, hogy neked nincs ilyen barátnőd mert te vagy az aki a jó tanácsaival okosabb mindig mint a másik, nekem is van ilyen barátnőm és nem dobtam ki, hanem mindig szóltam neki ha nem tetszett valami, vagy túl messzire ment.Ha pedig néha napján túlreagálom ,akkor ő szól nekem mert ahogy azt írták senki nem tökéletes, és nem akkor vagyunk barátok a ha szépen ajtót mutatunk, hanem akkor ha a hibáival szembesíteni merjük a másikat, ez vonatkozik oda-vissza!
Nem mellesleg ezt az 1-2 perces sírást te reagálod túl! Nem csukod rá a gyerekedre az ajtót ha sír , mindegy meddig sír, (ez is egy kicsit csúsztatás , mert 1 perc és 1 óra között jócskán van különbség) hát ha én ezt a 3 gyereke mellett betartottam volna , most a diliházban lehetnék! A gyerekeim már nagyok és semmi érzelmi sokkot nem szenvedtek, hogy azt a hosszú 1-2 percet végig nyöszörögték, ne adj Isten, végig sírták!
Ezt nem lazaságnak, hanem következetességnek hívják és semmi kivetnivaló nincs benne , majd meglátod, ha a gyereked 18 éves lesz és te büszkén nézel rá és megállapíthatod , hogy jó munkát végeztél és jól csináltad amit csináltál!
Nem fogok itt magyarazkodni,nincs miert,leirtam amit gondolok ehhez ugyerzem jogom van mint barki masnak.
nem vagyok tokeletes szulo(megha sokan azt is hiszik magukrol)kovetek el hibakat mint barki mas.
ugyerzem a kerdezo megkapta amit akart,ez volt a lenyeg,melle alttatok sokan,engem eliteltek,de nincs ezzel semmi gond,mellesleg nem hiszem hogy a baratnoje koztunk van hogy megvedje magat.
Sirni hagyas...miert hozta fel a kerdezo?van egyaltalan barmi koze a kerdeshez,hacsak nem az hogy bemutatja milyen az o baratnoje,2:0 a kerdezonek.
okes befejezem,nem szitom tovabb a vitat,ugyis erre ugrik mindenki,pedig csak a kerdezotol kerdeztem valamit erre csomoan nekem ugrotok.hajra!
Nincs 2:0 mert ez nem foci meccs! Azért hozta fel a kérdező , mert ő kérdez és beszélget velünk, ehhez neki is ugyan annyi joga van, mint neked a válaszadáshoz! Senki nem támadott, normálisan leírtuk, hogy mi miről, mit gondolunk, ahogy te is!
Szép napot!
Úgy látom sikerült felkavarnom a kedélyeket. Pedig nem ez volt a szándékom, csak véleményt kértem. 1-2 percig sírni hagyom néha, mert ez olyankor is előfordulhat, ha éppen tusolok, és legalább egy perc kell ahhoz, hogy odaérjek, vagy ha főzök, lehet beletelik két percbe, mire kimosom magam a tésztából, amit éppen gyúrok. Ha rögtön kikapkodnánk a gyereket, mihelyst sírni kezd, azt hiszem a kiságyban csak pár másodpercet töltene:D
Szerintem a kérdést zárjuk le, mindenki mondja el magában egyszer "okos enged, szamár szenved"
Szép napot mindenkinek! Köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre!
Leszbikus? Úgy tűnik? Miből tűnik úgy? Ez aztán nagyon okos megállapítás, mint ahogy az egész kommented nagyon okos! A hetero és leszbikus kapcsolatok boncolgatása egy "szakértőtől"! :-))
Nagyon elmés!!!:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!