Hogy lehet elmenni egy 9-10honapos babával esküvöre kb.70km-távlságba lessz és utánna a vacsorára is hivatalosak vagyunk? Az etetést hogy lehet igy megoldani mert már 1körül lekell indulnunk és 8-körül gondoltam hogy hazajövünk?
Szia!
Kérdezd meg a leendő pártól, hogy van-e lehetőség a gyereknek a kajáját megmelegíteni. Ha nincs (amit eléggé kétlek), akkor még mindig gondolkodhatsz szivargyújtós melegítőről. Kérdezzenek rá, hogy van-e etetőszék (abban azért csak könnyebb etetni), illetve ha szopik, akkor valahova el tudtok-e vonulni.
Nem tudom, hogy maga a szertartás, lagzi mikor kezdődik, de szerintem nagyon feszített lesz a tempó, ha 8 körül haza akartok jönni... Az elmúlt 2-3 évben rengeteg esküvőn voltunk, volt ahol még 9-10kor is tartott a vacsora. Kérdezz rá, hogy mi lesz a lagzi menete.
Amikor az én kislányom volt két hónapos, mi úgy voltunk lagzin, hogy elvittük magunkkal a nagyszülőket, amíg mi ettünk, jól éreztük magunkat, addig volt valaki a kicsivel, kaptunk egy külön szobát. Amikor meg kellettem etetni, akkor megkerestek, felmentem, megetettem és mentem vissza.
Lehet, hogy érdemes nektek is hasonló megoldáson gondolkozni, akkor nem kell majd állandóan az órát nézni.
Mi pont aznap megyünk esküvőbe (pár hét múlva), amikor 10 hónapos lesz. Én arra gondoltam, hogy:
1. Főzök neki itthon délben egy nagy adag főzeléket, és meg is etetem (ebéd "kilőve")
2. Délutánra jó a főzelék többi, megmaradt része, csak arra kell vigyázni, hogy szobahőmérsékletűnél hidegebbre ne hűljön le. Ezért én nem rakom hűtőbe. Szobahőmérsékletűen még megeszi. (uzsonna "kilőve")
3. Este szopik + tápot kap. A szoptatást elintézem a kocsiban, a táphoz kérek a pincérektől egy kis forralt vizet, vagy a saját forralt vizünket megmelegíttetem.
Remélem fog működni, és azt is, hogy tudtam valami ötletet adni. Jó szórakozást az esküvőn! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!