Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha hazajövünk a kórházból...

Ha hazajövünk a kórházból milyen ajándékot "hozzon" a kistesó a 17 hónapos gyerekemnek? Ti mit adtadok neki?

Figyelt kérdés
Azt olvastam több helyen, ez hasznos lehet.
2010. nov. 8. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami kis apróságot aminek örül. Az én 21 hónapos lányom egy királynős koronát kapott.
2010. nov. 8. 15:05
 2/7 anonim ***** válasza:
48%

Én ezt nem tartottam jó ötletnek. Ne azért nézzen rá a kicsire, mert ajándékot kap tőle, pláne ne azért szeresse.

Nekünk 18 hónap van a két gyerek között és a nagyobbik ajándékozott meg minket. Kimondta élete első szavát: baba.

2010. nov. 8. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk éppen Hello Kitty őrületben volt a nagyobb (24 hónapos volta akkor), egy kicsi plüss Kitty volt elrejtve az öccse autós ülésében.
2010. nov. 8. 15:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem értettem sosem, miért 'hoz ajándékot' a kistesó. Bocs, h. nem a kérdésre válaszolok, csak nem értem. :(( Miért?

Amúgy szerintem sem kell nagy dolog, valami kis játék, gyümölcs.

2010. nov. 8. 15:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk egy babát fog kapni a 2,5 éves lányom, hogy ő azt fürdesse, öltöztesse stb. ne a tesót...
2010. nov. 8. 15:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értettem amíg a sógornőméknek meg nem született a második baba. Hozott neki pici ajándékot, örült neki a nagyobb nagyon. Én is mondtam már a lányomnak, hogyha születik a tesó akkor fog neki ajándékot hozni. Egy pici plüssre gondoltam. Emelett szóban már most a negatív oldalát is domborítom, hogy sokat fog sírni, foglalkozni kell vele, stb. De úgy gondolom az én nagyon anyás, matricaszerű lányomnak jó érzés lesz ha nem csak egy ordító tesót kap hanem valami pozitív dolgot is. Nekem ne mondja senki, hogy nem ráz meg egy addig egyedül levő két és fél éves kislányt ha "letaszítják a trónról".
2010. nov. 8. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy ekkora gyerek még nem érti, mi történik, és sokakat mélyen megráz egy testvér érkezése. (Anyuék mesélték, engem földre - parkettára - dobott pólyában a két évvel idősebb nővérem egy óvatlan pillanatban, szóval jobb vigyázni). Nem gondolkodnak felnőtt módra, ezért jó ötlet az ajándék, ne érezze magát kitaszítva (tudom, nem az, de a gyerek minden pillanatot, ami a másik felé irányul, megélhet annak).
2010. nov. 9. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!