Babával együtt alvósok, hogy csináljátok?
Ha a baba este elaludt a nagyágyban, akkor már Ti sem keltek fel? Ha pl. 8-tól alszik a baba. Gondolom csak nem hagyjátok egyedül a szobában, vagy mégis? És éjjel nem féltek, hogy levándorol közületek és leesik?
Nálunk sosem aludt velünk 1 ágyban, de ilyen kérdések szoktak bennem felmerülni. Néha pedig próbáltam, amikor hulla fáradt voltam, de ha nem volt jó neki valami, akkor velünk sem volt jó.
16:35os en is ezt mondtam mikor meg nem szuletett meg,de mikor mar 10szer kelsz fel ejjel es ez megy napokig hetekig akkor keresed a megoldast hogy tuleld.
egyebkent nem talalom gusztustalanak a szeretkezest baba mellet,az mas teszta hogy nekunk nem megy,azon kattog az agyam hogy a lanyom a masik szobababn alszik,igy mi akkor csinaljuk ha nincs itthon,max hetente,ez a masik veglet es ez sem jo.
21:52 te egy remek anyuka leszel mar elore latom.
anya leszel nem rabszolga,es ha a gyereked segitseget ker az a minimum hogy megnezed van e valami baja.
Tudod nem minden gyerek szuletik ugy hogy ataludja az ejszakat,ja es ha esetleg hasfajos lesz nyugodtan hagyd a szobaban sirni,nehogy bemenj hozza majd megtanulja egyedul elviselni a fajdalmat.
Babarol van szo nem gyerekrol,termeszetesen ha a gyerek ataludja az ejszakat akkor mehet kulon szobaba.
Van kulon szobaja.
08.06 én sem kritizáltalak téged, kikérem magamnak ezt a hangnemet.
Igen remek anyuka leszek, és nem fogom éjjel-nappal a gyerekünk fenekét nyalni, igenis meg kell tanulnia, hogy a szülőknek is van magánélete.
Nem egy barátnőmet látom akik az első 2 évben nem aludtak, tönkrementek és mi az eredmény? Egy neveletlen gyerek, aki üti veri őket, hát köszi de nem.
Te biztos szuperanya vagy, legyél elégedett az életeddel és ne másokét fikázd.
Semmi gond utolso.bocsanat.En rabszolga vagyok ezek szerint.
hidd el hogy nem joszantambol keltem enyiszer hanem mert beteg volt a gyerek(hasfajos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!