Babával együtt alvósok, hogy csináljátok?
Ha a baba este elaludt a nagyágyban, akkor már Ti sem keltek fel? Ha pl. 8-tól alszik a baba. Gondolom csak nem hagyjátok egyedül a szobában, vagy mégis? És éjjel nem féltek, hogy levándorol közületek és leesik?
Nálunk sosem aludt velünk 1 ágyban, de ilyen kérdések szoktak bennem felmerülni. Néha pedig próbáltam, amikor hulla fáradt voltam, de ha nem volt jó neki valami, akkor velünk sem volt jó.
Mi meg betettük a saját kiságyába, hogy ne menjen tönkre a házasságunk, mielőtt a gyerek egy éves lenne... javaslom ugyanezt!
Így kerülöd el legjobban, hogy ráfeküdnél, vagy leesne valahonnan!!!! 100% működik!
Kisfiam 11 hós velünk alszik.
Összetóltunk 2 ágyat és én alszom középen,a baba belül a fal mellett,ahova most télen matracot tettünk,hogy ne legyen hideg.A férjem kívűl.
Szeretkezést megoldjuk a földre terített paplannal vagy másik szobában. Addig körberakjuk a babát párnákkal hogy nehogy leguruljon,bár nem szokott sokat mozogni.Ha felébred mindig nyekereg,pedig már tud járni.
A lányom 3 éves koráig velünk aludt,legalábbis elaludni mellettünk aludt el,de ha nem bírtam a rugdolózását,akkor átmentünk egy másik ágyba.
Házasságunk,nem ment tönkre,nekünk nagyon fontos ,h elkényeztessük kicsit a gyerekeinket és minél többet velük legyünk.
10.07-nek tökéletesen igaza van, már ne is haragudjatok, de milyen megoldás ez? A földön szexelni míg a baba az ágyon van?
Nem is értem, nálunk nem lesz babával alvás van saját szobája ággyal, oda tettünk egy ülőgarnitúrát, max én alszom ott néha, de a gyereknek meg kell tanulni, hogy a szülőknek van magánélete és nem körülötte forog az egész világ, és ettől nem lesz semmi baja.
Köszi a válaszokat.
Attól a 45%-ostól kérdezném, hogy akinek pl. csak 1 szobája van, annak hogy kellene megoldani a szexet? Vagy akkor nekik ennyi volt amíg a gyerek nem megy bölcsibe, vagy oviba? Évekig akkor semmmi szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!