Éjszakai cicizésről hogyan szoktattad le a babádat? Sírni nem hagyom, a cumisüveget pedig nem akarja elfogadni. Sem cumit.
8 és fél hónapos, 5-8 alkalommal is kel éjjel.Csak cici jó. Mellettem alszik, de mégis nagyon fárasztó az éjszakázás. Előbb a fogzásra fogtam, de ez megy három hónapja lassan, 4 foga bújt ki eddig. A felső kettő pár nap különbséggel a múlthéten jött ki, vártam a csodát, hogy ha mindkettő kint lesz, akkor alszunk majd, de NEM!ezért gondolom azt, hogy a cici miatt kel éjjel. persze az is lehet, hogy jön a többi foga, de olyan jó lenne már kipihenni magam.
írjatok légyszi tapasztalatokat, minden apró pici részlet érdekel.
azt is, hogy mennyi idő alatt sikerült leszoktatni róla.
köszönöm!
Végigolvastam a válaszokat, és milyen jók:-))
Igen, itt sír mindenki, hogy milyen szar éjjel kelni 8X, de senki nem tesz érte semmit, csak várja a csodát, ami nem fog eljönni, illetve nagyon kicsi az esély rá!!
Ha szereted a gyereked, és érte mindent, akkor kelj 8X és ne sírjon a szád.
Ha fárasztó, és eleged van, tégy ellene!! sírás nélkül ilyesmiket nem lehet megoldani.
Én leszoktattam a cicis alvásról, a cumiról, a velem elalvásról, és ég életeben van és szeret a lányom:) Szar anya vagyok??
Biztos, hogy csak sírással tudod leszoktatni, kérdés, hogy egy fogzó, síró kisbaba mellett ez neked mennyire lenne megnyugvás...
Az én kisfiam 2 éves. Szopik még éjjel, mellettünk alszik. Tulajdonképpen ez nekünk nagyon kényelmes. A férjem soha nem ébred fel, kipiheni magát, és szerintem én is percek alatt visszaalszom.
Az én kisfiam nem issza meg a tejet. Kakaót is max. 2 naponta 1-2 dl-t. Rábízom, hogy mikor szokik le, így tettem az első két gyerekemnél is. Én nem tudnám hallgatni a sírását, de nem vagyunk egyformák. Mindennek eljön az ideje.
21.19 vagyok....
Kikérem magamnak,én nem sírok ma´soknak,hogy a fiam miért nem alszik éjjel.CSak leírtam az én esetemet a fiammal,és milyen volt a lányommal.
ùgy döntöttem va´rok amíg a fiam betölti az 1 évet.Ez majd ma´rciusban lesz.Akkor fogom leszoktatni,mert kell neki a tej.Nappal csak 2x szopik azt is csak alva´s elött.
Kérdezö....Majd írj hogyan döntöttél,hogy alakultak az éjszakáitok.
00.06 írta:
"Tulajdonképpen ez nekünk nagyon kényelmes."
Hát ezaz...NEKTEK nagyon kényelmes, ez a lényeg, ugye?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat és a tanácsokat. Megfontolom mindet. Bár nem értem, miért kell ilyen tuskó módjára válaszolni, tisztelet a kivételnek.
14.30asnak először a teáztatással próbálkozunk, tegnap kétszer elfogadta, harmadjára már nem. most is apa altatta el, teán. Remélem később is elfogadja ha ébred.
Sorstársaknak kitartást, többieknek boldog új évet kívánok!
Ja és a próbálkozó sorstársaknak, írjatok ide hogy ment!
21.19 vagyok ismét....
Hogy telnek az éjszakák???
Nálunk változatlan....
Szia!
Nálunk is változatlan a helyzet, továbbra is sokszor ébred. Volt két éjszaka pár napja, hogy este elaltattam és 10 percenként felsírt, a cici se volt jó, azon is sírt. Nurofen segített, de hajnal 1-2-től ismét óránként kelt.
Teát ritkán elfogadja, olyankor fecser vagy tíz percig és utánna ugyanugy kel.
Türelmesen várom a végét ennek az időszaknak. Most chamomilla ch9-et szoktam adni esténként neki, de nagy változás nem történt.
Írtad, hogy majd apa megy be hozzá éjjelente, az nem bizonyult jó praktikának? Nálunk esténként mikor már nyűgös akkor nem is marad az apjánál szinte, addig üvölt míg át nem veszem. Pedig amugy nagyon szereti apát.
Szeparációs szorongás is ébresztgetheti, végülis fogni van mire..
Ismét én.Apa nálunk sem jön be,mert ordít.....
Èn vettem a gyógyszertárban seda plus folyadékot.Elvileg beállítja a baba alvását.Hát eddíg nem sok eredménnyel.De ma éjjel legalább kicsit aludtam is."csak"3xébredt.
Ahomeos bogyó nekünk nem segít.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!