Teát vagy vizet? Babámat szeretném a vizre szoktatni evés után tea helyett, de ha néha teát is kap azért elfogadja majd a vizet? Ti mit adtok neki?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 20:34
1/5 anonim válasza:
Mikor kicsi volt próbáltam itatni vizel de mindig ki köpte és ki is köpi így teát adok neki de szerintem az jobb is :)
9h kislány anyukája
2/5 anonim válasza:
én csak vizet adtam, soha teát, nem is szokott rá semmi mást nem iszik egyik sem, csak vizet. Mondjuk nyilván itt is a jó példa jár elöl, mi sem iszunk semmit csak vizet.
3/5 anonim válasza:
hát én úgy vagyok vele, ha ő nem issza meg a vizet akkor kapjon teát. Én se csak vizet iszok, meg is kergülnék :-) (nem szeretem a szénsavas pancsokat, de pl a gyümileveket imádom). A lányom 8 hónapos koráig egy korty !!! vizet se volt hajlandó inni, majd egyre többet ivott vizet. Azóta iszik vizet, teát is, és néha én is készítek neki innivalót.
4/5 anonim válasza:
A vizet én félve adom. A csapvíz sok helyen rossz minőségű, aki ivott már tisztitott vizet, az tudja hogy ordit a különbség. Igyekszem beruházni egy jobb víztisztítóra, addig meg forralva kap vizet, vagy teát. Az ásványvizekkel vigyázni kell, nagyon magas a kálium tartalma majdnem mindnek.
5/5 anonim válasza:
90%-ban vizet kapnak, én is azt iszom.
Amikor betegek, akkor szoktam teát adni nekik, a kicsi (14 hós) simán megissza utána a vizet is, a nagy (4 éves) próbál alkudozni, hogy inkább szörpöt kér :)
Sajnos tőlem hiába látják a jó példát, a párom nem issza meg a vizet, csak üdítőt, szörpöt, cukros teát, így nehéz megértetni a naggyal, hogy a cukros lötyik nem egészségesek, ha az apja meg csak azt issza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!