Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisfiam alvásnál felriad?

A kisfiam alvásnál felriad?

Figyelt kérdés
A kérdésem.Elaltatjuk a kicsikét és szinte rögtön felordít,mintha rosszat álmodott volna tegnap egész éjszaka vagy 30*ezt csinálta,pedig álmos látni rajta.Igaz aznap taknyos volt lehet azért csinált így mert hirtelen eldugult a kis orrocskája és úgy érzi mintha nem kapna levegőt?!Vettünk orrszívót azóta jobb picit.
2010. dec. 28. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
mennyi idős a babád??csak mert a picik a szájukon még nem tudnak levegőt venni,és ha be van dugulva az orra, akkor nem kap levegőt...felsír.nekem 2 hónapos a kisfiam, most jöttünk ki a náthából, volt hogy még éjjel is egy csomót kellett szívni az orrát, ő is sokszor felébredt hogy nem kap levegőt, szörcsög.
2010. dec. 28. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet akkor nálatok ez volt a baj hogy nem kap levegőt,szivd az orrát amennyiszer csak tudod.Sajnos nálunk nem emiatt van hogy 1éjjel felkel kb 30-szor és üvölt,ha nemis üvölt,de felriad,nemtudom sajnos az okát,de nálunk már 1hónapja tart sajnos,és emiatt velünk is alszik,mert nem birok percenként átrohangálni hozzá....de sajnos igyse jobb,mert igy se tudok se én se ő aludni...
2010. dec. 28. 20:03
 3/3 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,mi 5hónaposak vagyunk.
2010. dec. 28. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!