Mennyi idősen kezdtétek a bilire szoktatást?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott,mig szobatiszta lett?2010. dec. 28. 17:33
1/2 anonim válasza:
Mi most leszünk januárban 2 évesek.Augusztusban kezdtük amikor mindig mondtam neki hogy a bilibe kell pisilni és nem volt rajta pellus.Persze nem nagyon sikerült először.Majd szép lassan egyszer bele pisilt és tetszett neki hogy tapsoltunk meg örültünk aztán megint belepisilt és így tovább.Mivel mindig jön velem a mosdóba így látja hogy pisilek én is és kb 2 hete ő is csak oda akar vettünk neki wc szűkítőt is mindig szól vagy én kérdezem és akkor megyünk!Egyszer kétszer becsurog de ennyi.:)Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
1 évesen kezdtük.
18 hónapos, kéri vagy hozza a bilit, mondja, hogy pisi vagy kaki jön. Alváshoz és házon kívül még pelust kap...
nem mellesleg az egész városban ami megyeszékhely 2! db pelenkázó van, mindegyik a városszélen szupermarketben, tehát a véleményem megvan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!